Haberler

Çalımbay'dan Mustafa Denizli'ye Övgü

Kasımpaşa teknik direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray'ın yeni teknik adamı Mustafa Denizli sayesinde antrenörlüğe başladığını belirterek, "Mustafa hoca zor görevlerin teknik direktörüdür.

Kasımpaşa teknik direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray'ın yeni teknik adamı Mustafa Denizli sayesinde antrenörlüğe başladığını belirterek, "Mustafa hoca zor görevlerin teknik direktörüdür. Hocama başarılar diliyorum ve başarılı olacağına da yürekten inanıyorum" dedi

Spor Toto Süper Lig'de 29 Kasım Pazar günü sahasında oynanacak Galatasaray maçı öncesinde kulübün Kemerburgaz Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Rıza Çalımbay, sarı-kırmızılı kulübün yeni teknik direktörü Mustafa Denizli hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

Denizli sayesinde antrenörlüğe başladığını ve tecrübeli hocanın kendisine çok destek verdiğini vurgulayan Çalımbay, "Milli takımlarda beraberdik ve çok başarılı günler geçirdik. Mustafa hoca Galatasaray'da tarih yazdı ve çok sevdiği yere geri döndü" değerlendirmesinde bulundu.

Çalımbay, lig arasında takım almanın zor olduğuna dikkati çekerek, "Tabii belli bir sürenin geçmesi gerekiyor, bunun içinde herkesin sabırlı olması lazım. Mustafa hoca da zaten böyle zor görevlerin teknik direktörü. Hocama çok çok başarılar diliyorum ve başarılı olacağına da yürekten inanıyorum" diye konuştu.

"Bütün amacımız Galatasaray maçından iyi bir şekilde ayrılmak"

Rıza Çalımbay, pazar günü Mustafa hoca yönetimindeki Galatasaray ile çok zorlu bir maça çıkacaklarını dile getirdi.

Sarı-kırmızılı ekibin iyi bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Çalımbay, "Mustafa hoca ile yeni bir havayla başlayacakları için ve bizimle de ilk maçları olacakları için bizim açımızdan zor bir maç gibi gözüküyor. Ama bizim mutlaka bu maçta çok çok iyi mücadele etmemiz, oyundan kopmamamız gerekiyor. Ben takımıma yürekten inanıyorum. Bunu da başarabilecek güçte bir takımız" şeklinde konuştu.

"Mücadeleden kopmayan bir takımımız"

Sezona iyi başlamalarına rağmen bulundukları yerin daha ilerisinde olmaları gerektiğini savunan Çalımbay, bazı karşılaşmalarda hakem hatalarından puan kaybettiklerini iddia ederek, "Bazı puanlarımızı hakikaten ummadığımız şekilde kaybettik ama hiçbir zaman mücadeleden kopmayan bir takımız. Eğer sakatlık ve buna benzer şeyler yaşamazsak, ligi istediğimiz şekilde bitireceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Rıza Çalımbay,  Galatasaray karşısında kadroda revizyona gidebileceğini kaydederek, "Omeruo iyileşti. Adem Büyük, Eren Derdiyok, Titi ve Donk'un daha geçmeyen sakatlıkları var. Ferhat Kiraz zaten sakat. Bu arkadaşlarımızın net durumunu aldıktan sonra karar vereceğiz. En küçük sakatlığı olan arkadaşlarımızı riske etmeyeceğiz, oynatmayı da düşünmüyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Denizli Rıza Çalımbay Galatasaray Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title