Haberler

Çalık: "Yeni Türkiye Yolunda, Her Şey Yolunda Usta"

AK Parti, 7 Haziran seçimleri öncesi Malatya’da seçim çalışmalarını giderek yoğunlaştırıyor.

AK Parti, 7 Haziran seçimleri öncesi Malatya'da seçim çalışmalarını giderek yoğunlaştırıyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, "Malatya, Türkiye'de siyasete yön veren 81 il içerisinde farkındalık oluşturan çok önemli şehirlerden bir tanesi" dedi.

Çalık, Yaş Sebze ve Meyve Pazarı'nı ziyaret etti, esnaflarla bir araya geldi. Esnafların astıkları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dev posterlerini gören Çalık, "Malatya kararını vermiş" dedi.

Pazarda esnaflarla birlikte fotoğraf çektiren Çalık, 'Yeni Türkiye Yolunda Her Şey Yolunda Usta' pankartını görünce bir hayli mutlu oldu. Esnafların 'Malatya'da 6'da 6' deyimlerini alkışlayan Çalık, milletin desteğiyle Malatya'da 6, Türkiye genelinde ise 400 milletvekili alacaklarını söyledi.

Çalık'ın yanına gelen bir vatandaş, AK Parti iktidarı öncesinde vatandaşların yaşadıklarını iyi hatırladıklarını belirterek, "AK Parti'den Allah razı olsun" dedi.

Duygulu anlar yaşayan vatandaş, Çalık'a dua etti.

Çalık, ziyaretleri kapsamında ayakkabı tamircilerinin bulunduğu caddeyi de gezdi. Esnaflarla bir araya gelen ve uzun süre sohbet eden Çalık, yaşlı bir kadının duasını aldı. Ayakkabı tamircilerini tek tek gezen Çalık, daha sonra tezgahın başına geçerek ayakkabı dikti. Esnafların da desteğiyle ayakkabı diken Çalık, çevredeki vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Çalık, esnaf ziyaretlerinin ardından AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından Kaynarca İlk ve Ortaokulu'nda düzenlenen hediye dağıtım etkinliğine katıldı. Sınıfları gezen Çalık, öğrencilere 'Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın adlarını biliyor musunuz?' sorusunu yöneltti. Öğrencilerden doğru cevaplar alan Çalık, kendisini tanıyan olup olmadığı sorusuna ise bir öğrenciden 'Özgün abla' cevabını alınca kahkahaya boğuldu.

Çalık daha sonra AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Enis Aydoğan ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte öğrencilere hediyelerini takdim etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, daha sonra AK Parti Kadın Kolları tarafından Battalgazi Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen 'Kadın Kolları Mahalle Temsilcileri Moral ve Motivasyon' toplantısına katıldı. Bayanların büyük coşkusu ve alkışları eşliğinde salona giren Çalık, burada yaptığı konuşmada, "Malatya, Türkiye'de siyasete yön veren 81 il içerisinde farkındalık oluşturan çok önemli şehirlerden bir tanesi. Ben siyasette, 'ben de varım' dediğim gün 'Malatya'da 'kadın siyaset yapar mı?' diye bakıyorlardı. Bugün Allah'a hamdolsun başka kurucu Genel Başkanım Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, sonrasında görevimizi devam ettiren Başbakanım Genel Başkanım Ahmet Davutoğlu sayesinde, sizlerin sayesinde bugün Malatya'da liste başında bir kadın olarak karşınızdayım" dedi.

Çalık, kadın üzerinden siyaset yapan partilerin var olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi:

"Kadın üzerinden siyaset yapan partilere, AK Partili kadınların söyleyecek sözü var. Siz AK Parti'den önce kadınlara ne kadar değer verdiniz? Kadınları siyasette ne kadar karar alma mekanizmalarına taşıdınız? Ne kadar kadını yönetim kademesine taşıdınız diye, bu kadınlar döner size sorar. Yüzyıllık bir siyasi parti olduğunu söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi dönüp kendi siyasi tarihine bir baksın. Muhalefetin milletvekilleri, 'sahayı AK Partili kadınlara bıraktınız' demiş. Günaydın. Biz zaten hep sahadaydık. Hiç sahadan çıkmadık. 'Yarın seçim var' deseler, hep hazırdık" - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Öznur Çalık Ak Parti Türkiye Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title