Haberler

Çalık ve Kiler Grubu, Aras İçin İmzaları Atıyor

Güncelleme:

Çalık Grubu ve Kiler Grubu'nun, Aras Elektrik Dağıtım bölgesini devralmak üzere 28 Haziran 2013 Cuma günü (yarın) sözleşme imzalayacak. Kiler Grubu'nun yüzde 50, Çalık Grubu şirketi ÇEDAŞ Elektrik'in yüzde 50 payla ortak olacağı Aras Enerji Yatırımları A.Ş. ile ÖİB arasında yapılacak olan devir imza töreni kamuoyuyla da paylaşılacak.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİB), Erzurum merkezli Ağrı, Ardahan, Bayburt, Erzincan, Kars ve Iğdır illerini kapsayan Aras Elektrik Dağıtım Şirketi (EDAŞ) için düzenlediği ihaleyi 128.5 milyon dolar teklif vererek kazanan Kiler Grubu ile ortaklık kurduğu Çalık Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ), bölgeyi devralmak üzere yaptığı çalışmaları son aşamaya getirdi. Ödeme seçeneğini de bugünlerde ÖİB'ye bildirecek olan grup, 128,5 milyon dolarlık devir bedeli için finansman çalışmalarını tamamladığı bildirildi.

ÇEDAŞ'LA İŞBİRLİĞİ YAPACAK

Kiler Holding Grubu, ortaklık yaptığı Çalık Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin (ÇEDAŞ) de, elektrik dağıtımı ve perakende hizmeti sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve birikiminden faydalanacak. Hizmet kalitesi ve uygulamaları ile her alanda farkındalık oluşturarak bulunduğu sektöre öncülük eden ÇEDAŞ'ın sürdürülebilir performans yönetimini bir kültür haline getirmesi, Aras bölgesinde de uygulamaya konulacak. Uluslararası elektrik ticareti ve elektrik dağıtımı gerçekleştirme olan ÇEDAŞ, üretim, dağıtım, ticaret, pazarlama ve tesislerin kurulması gibi sektörün tüm alanlarında faaliyet gösterebilecek geniş bir yatay yapılanmaya sahip olması, sektördeki diğer firmalar arasında farklılıklarıyla da şirketi ön plana çıkarıyor.

ARAS EDAŞ'A ETKİN MODEL

Çevre bilinci yüksek, toplumsal değerlere saygılı, kurumsal sosyal sorumluluğun gerektirdiği biçimde çalışan, hızlı ve etkin büyüme modeli ile tüm çalışanlarına daha fazla değer üretmeye odaklı bir şirket olmayı amaçlayan Aras EDAŞ, orta vadede hedefini; modernleşme, yeniden yapılanma, çağdaş hizmet anlayışını en üst düzeye taşıma ve dünyada kabul görmüş kalite ve verimliliğe sahip olmak olarak belirledi. Müşteri memnuniyetinin en üst seviyede tutulmasına büyük önem vermeyi amaç edinen Aras EDAŞ'ın yeni sahipleri Kiler ve Çalık, nitelikli, kaliteli ve kesintisiz hizmet sunabilmek için gerekli tüm materyalleri hayata geçirme noktasında hızlı adımlar atarak, teknolojik alt yapıyı yenileyerek, Avrupa ile aynı standartlarda hizmet verebilecek standartlara kavuşturmayı hedefliyor. Ülke ekonomisine, topluma, müşterilerine ve çalışanlarına katma değer üretecek bir yatırım anlayışıyla hareket etmeyi öncelikleri olarak gören şirket, yeni dönemde alt yapı, teknoloji ve insan kaynağı anlamında yatırımlara başlayacak. Şirket, müşteri arasında bir iletişim köprüsü kurarak, müşteri sorununu iletebileceği, sonrasında kendilerinin hemen müdahale edebileceği sistemleri hayata geçirerek, yenilikçi, güvenilir, müşteri memnuniyetine önem veren bir şirket kimliği ortaya koymayı amaçlıyor. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Aras Elektrik Dağıtım Erzurum Kiler Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title