Haberler

Çalık'tan Anneler Günü Sürprizi

Serik Belediyesi Başkanı Ramazan Çalık, geçirdiği bir kaza sonrasında felç kalan ve yürüyemeyen anneye anneler gününde elektrikli engelli arabası hediye etti.

Serik Belediyesi Başkanı Ramazan Çalık, geçirdiği bir kaza sonrasında felç kalan ve yürüyemeyen anneye anneler gününde elektrikli engelli arabası hediye etti.

Serik Belediyesi Kadın Aile Müdürlüğü 8 Mayıs Dünya Anneler günü nedeniyle anneleri temsilen şehit annelerini ziyaret etti. Kadın Aile Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği ziyaretlere Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık ile eşi Hayrunnisa Çalık'ta katıldı. Serik'teki Şehit annelerini ziyaret eden Çalık bu ziyaretler sırasında birde sürpriz yaptı. Çalık, 2006 Yılında geçirdiği bir kaza sonrasında felç kalan ve yürüyemeyen Gülsüm Özen adlı engelli bir anneye hayırsever vatandaşların bağış yaptığı elektrikli engelli arabasını hediye etti. Mutluluktan gözyaşlarına tutamayan Özen, "Çok mutlu oldum. Şimdiye kadar en güzel anneler günü hediyesini aldım. Beni çok mutlu etti, hiç beklemiyordum bu sürprizi" dedi.

Ziyarette, Başkan Çalık, "Gülsüm ablamız geçirdiği talihsiz bir kazadan dolayı 2006 yılından beri yürüyemiyor. Ona eşi Muharrem kardeşimiz bakıyor. Bir erkek için çok zor bir iş hem çocuklara hem de eşine tek başına bakmak, azda olsa işlerini kolaylaştırmak için annemize elektrikli engelli aracı hediye ettik. Çok mutlu oldu. Hayırsever vatandaşlarımızın bu tür bağışları daha çok yapması lazım, unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız."

Ayrıca Belediye tarafından Serik'te birçok noktada kadınlara karanfil dağıtıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Çalık Yerel Haberler

title