Haberler

    California Chrome Kentucky Derbisi Galibi

    California Chrome, güneşli bir Cumartesi gününde Churchill Downs’da Amerika’nın en ünlü efsane at yarışlarından biri olan 140. Kentucky derbisini kazandı.

    Victor Espinoza’nın mükemmel bir şekilde bindiği üç yaşındaki tay kulaklarını kısarak son anda attığı sprint ile rakiplerine 1 artı çeyrek at boyu mesafe fark atarak 2.2 milyon doların sahibi oldu.

    Commanding Curve ikinci olurken, "Patron Kim" filminde oynayan aktör Tony Danza’nın ismini taşıyan Danza üçüncülüğü elde etti.

    Boston Maratonu kurbanlarının onuruna isimlendirilen Wicked Strong, en geniş yoldan başlamasına rağmen ancak dördüncülüğü elde edebildi.

    Geçen ayki Santa Anita Derbisi de dahil olmak üzere girdiği son dört yarışı kazanan ve bu sezon yenilmezliğini koruyan California Chrome, favori olarak 5-2 bahis oranına yerleşmişti.

    “Gül Koşusu” olarak bilinen yarışta önde çıkan ve hızla ileri atılan California Chrome üçüncü sıraya yerleşti. 19 at finişe doğru yol alırken, son hamlesini yapan California Chrome 165.000 kişilik kalabalığı coşturarak zafere ulaştı.

    Kazanan atın antrenörü olan 77 yaşındaki Art Sherman da Kentucky Derbisi’ni kazanan en yaşlı antrenör olarak tarihe geçti. Bu aynı zamanda ömrünü yarışlarda geçiren Sherman’ın kariyerinin en büyük başarısı oldu.

    Sherman: "Bu benim hayatımın en hoş anı olmalı. Benim yaşıma gelip de böyle bir şey yaşayabilmek, daha ne diyebilirim ki?"

    Bu, Meksika doğumlu jokeyin 2002 yılında War Emblem ile yaşadığı galibiyetten sonra ikinci Derbi galibiyeti oldu. 41 yaşındaki jokey, sakin ve hesaplı bir performans sergileyerek büyük yarışlardaki deneyimini göstermiş oldu.

    Espinoza "Hayatımda ikinci kez Kentucky Derbisi’ni kazanmayı hiç hayal etmemiştim, ama bu da oldu.” dedi.

    "Atım için alışıldık bir yarış oldu. Her zaman koştuğu gibi koştu. Ben onu fazla kurcalamıyorum. Sadece bacaklarını biraz germeye çalışıyorum sonra da bırakıyorum koşuyor."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Amerika Birleşik Devletleri California Chrome Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title