Haberler

Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dündar'dan Anlamlı Ziyaret

Van’ın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, şehit güvenlik korucusu Osman Taş’ın ailesini ve gazi Alihan İkis’i ziyaret etti.

Van'ın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, şehit güvenlik korucusu Osman Taş'ın ailesini ve gazi Alihan İkis'i ziyaret etti.

Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, Beyazıt Mahallesinde ikamet şehit güvenlik korucusu Osman Taş'ın ailesini ve Yavuz Sultan Selim Mahallesinde ikamet eden gazi Alihan İkis'i ziyaret etti. Ziyaretler ile ilgili açıklamada bulunan Dündar, "Tarih boyunca zor şartlara rağmen zaferler elde eden milletimizin, sahip olduğu vatan sevgisi ve istiklal ruhu tüm dünyaya örnek olmuştur. Milletimizin kazandığı büyük zaferlerin temelinde canlarını hiç çekinmeden feda eden şehitlerimiz ile gazilerimiz yer almaktadır. Şehit, gazi ve ailelerinin her zaman yanlarındayız. Her sıkıntılarını çekinmeden gelip bize anlatabilirler" dedi.

Kaymakam Dündar'a İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Koç, Çaldıran Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin Efeoğlu, Çaldıran Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı Ferit Binici, Çaldıran Şehit ve Gazi Yakınlar Derneği Başkanı Abdurrahman Çınarağaç eşlik etti. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekin Dündar Osman Taş Çaldıran Güncel Haberler

title