Haberler

Çaldıkları Altınları Satarken Yakalanan 3 Kişi Tutuklandı

Güncelleme:

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki bir evden çaldıkları altınları satarken yakalanan 3 kişi tutuklandı.

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki bir evden çaldıkları altınları satarken yakalanan 3 kişi tutuklandı.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, 27 Mart'ta Tatvan'ın Karataş Mahallesi Devrim Caddesindeki bir eve akşam saatlerinde giren kimliği belirsiz kişi veya kişilerin, evdeki 41 gram bilezik ile 4 yüzüğü çaldığı belirtildi.

Tatvan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince olay yeri ve çevresinde yapılan çalışmanın ardından hırsızlık olayını gerçekleştirenlerin eşkallerini belirlediği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Çalınan altınların ilçedeki kuyumculara satılabileceğini değerlendiren ekiplerimiz, altınların fotoğrafını ve hırsızların eşkallerini kuyumculara göstermiştir. Hırsızların iş yerlerine gelmeleri halinde polisi aramaları konusunda da kuyumcuları uyarmıştır. 29 Mart'ta hırsızlık olayını gerçekleştiren E.G, Ö.A ve G.I adlı şahıslar, ilçedeki bir kuyumcuya giderek çaldıkları altınları satmak istemiştir. Durumu fark eden kuyumcunun polisi araması üzerine olayı gerçekleştiren şahıslar yakalanmıştır."

Açıklamada, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahısların, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı belirtildi.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Karataş 27 Mart Tatvan Bitlis 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title