Haberler

Çaldığı Paralarla Borcunu Ödemiş

Kahramanmaraş’ta cezaevinden çıktıktan sonra çaldığı paralarla borcunu ödeyen zanlı yakalandı.

Kahramanmaraş'ta cezaevinden çıktıktan sonra çaldığı paralarla borcunu ödeyen zanlı yakalandı. Zanlının, çaldığı paranın geri kalanı ile cep telefonlarını evlerinin bahçesine gömdüğü ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, hırsızlık suçundan 10 yıl cezaevinde yatan Mehmet S. (32), tahliye olur olmaz, Onikişubat ilçesi, Egemenlik Mahallesi'nde A.S.'ye ait evden 7 bin 500 TL ile cep telefonu çalarak kayıplara karıştı.

Ev sahibi A.S.'nin şikayeti üzerine harekete geçen Kahramanmaraş Asayiş Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, "balkoncu" olarak bilinen hırsızlık yapan şahıslarla ilgili çalışma yaptı.

Polis, yaptığı çalışmanın ardından 8 ayrı suçtan sabıkası bulunan ve hırsızlık suçundan cezaevinden çıkan Mehmet S.'yi takibe aldı. Mehmet S.'nin Mevlana Mahallesi'nde bulunan bağ evinin bahçesinde kazı çalışması yaptığı belirlendi. Mehmet S.'nin bahçesinde yapılan incelemede, toprak altında son işinde çaldığı paradan kalan tutar ile cep telefonu bulundu.

Gözaltına alınan Mehmet S., emniyette alınan ifadesinde suçunu itiraf ederken, çaldığı paralarla çevreye olan borcunu ödediğini söylediği öğrenildi.

Çalıntı para ve eşyaları korumak ve ailesi üzerinde şüphe duymamak için bu yönteme başvurduğu belirtilen Mehmet S., sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title