Haberler

Çaldı, Çarptı, Kaçtı Taşıdığı Kimlikte Abisinin Çıktı

Güncelleme:

İnegöl'de motosiklet hırsızlığı olayına karıştığı iddia edilen şahıs, çaldığı motosiklet ile önce kaza yaptı ardından da trafiği tehlikeye attı.

İnegöl'de motosiklet hırsızlığı olayına karıştığı iddia edilen şahıs, çaldığı motosiklet ile önce kaza yaptı ardından da polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayarak trafiği tehlikeye attı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 15.00 sıralarında Alanyurt yolu üzerinde Fulla Alışveriş Merkezi önünde meydana geldi. İddiaya göre, Yenişehir'den gelerek İnegöl'de bir motor hırsızlığı olayına karışan 24 yaşındaki Ali B. isimli şahıs, yanındaki küçük yaştaki çocuk ile birlikte çaldığı motosiklete binerek gezmeye başladı. Çaldığı iddia edilen 16 JK 743 plakalı motosiklet ile Alanyurt istikametine doğru gitmekte olan Ali B., Fulla AVM önünde park halindeki bir otomobile çarparak yaralandı.

YAPTIĞI KAZA HIRSIZI ELE VERDİ

Motor hırsızlığı ihbarını alan polis ekipleri, aldıkları bir yaralamalı kaza ihbarı sonucu olaya karışan motor plakalarının eşleşmesi üzerine şüpheli Ali B.?yi takibe aldı. Devriye gezen polis ekiplerinin şahsı teşhis etmesi üzerine Ali B. ile polis arasında filmleri aratmayacak bir kovalamaca başladı.

KAÇAN ŞAHIS KISA SÜREDE YAKALANDI

Emniyet ekiplerini peşine takarak trafiği de tehlikeye sokan yaralı sürücü Ali B., polislerin koordineli çalışmaları sonucu kısa sürede yakayı ele verdi. Yaralı Ali B. ve yanında bulunan küçük yaştaki bir çocuk, polis ekiplerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı'nda görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Hastanede yapılan kontrollerin ardından her iki şahsın da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yapılan kontrollerin ardından taburcu edilen Ali B., ve yanındaki çocuk ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Karakolda yapılan sorgulamada şahsın üzerinde çıkan kimliğin abisine ait olduğunu şahsın isminin ise Hüseyin B. olduğu tespit edildi

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yenişehir Alanyurt İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title