Haberler

Çalapkulu'ndan Seçim Değerlendirmesi

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, 7 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimlerinde 3 milletvekilini almak için çalmadık kapı, oyunu istemedik vatandaş bırakmayacaklarını söyledi.

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, 7 Haziran'da yapılacak milletvekili seçimlerinde 3 milletvekilini almak için çalmadık kapı, oyunu istemedik vatandaş bırakmayacaklarını söyledi.

7 Haziran'da yapılacak genel seçimlere parti olarak hazır olduklarını dile getiren Çalapkulu, önlerinde çok önemli bir süreç olduğunu kaydetti. Çalapoğlu, "Büyük Türkiye hedefine ulaşmak için yeni bir anayasa ihtiyaç haline gelmiştir. Bu amaçla 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak seçimlerinde kapısını çalmadığımız, oyunu istemediğimiz vatandaş bırakmayacağız. Partimizden milletvekili aday adayı olan dava arkadaşlarımız başta olmak üzere partimizin bütün kademelerinde görev yapan herkesle el ele vererek milletvekili adayı gösterilen Yasin Aktay, Haşim Taşkıran ve Ali İlbaş'ı meclise göndererek, 3 milletvekili kazanmayı amaçlıyoruz" dedi.

7 Haziran'ın ülke kaderini değiştiren önemli bir dönüm noktası olduğunu da ifade eden Çalapkulu, tüm halkın bu bilinçle hareket edeceğini, yeni bir Türkiye ve çözüm sürecinin devam etmesi için Ak partinin elinin güçlü olması gerektiğini belirtti. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Türkiye Siirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title