Haberler

Malatya'da Çakmak Gazı Koklayan 4 Çocuk Patlamada Yaralandı

Güncelleme:

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde boş bir su tankerinin içinde çakmak gazı kullanan 4 çocuk meydana gelen patlamada yaralandı.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde boş bir su tankerinin içinde çakmak gazı kullandıkları öne sürülen 4 çocuk meydana gelen patlamada yaralandı.

Koşu Mahallesi'ndeki bir alanda bulunan içi boş tankerin içerisine giren 4 çocuk, iddiaya göre çakmak gazı çekti. Kapalı tankerde gaz içeriye dağıldı. Çocuklardan birinin çakmak çakmasıyla patlama meydana geldi. Olayda T.Ç. (13), F.İ. (15), D.A.(14) ve kardeşi E.A. (10) yaralandı. Yaralı çocuklar Malatya Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Çocuklar daha sonra da Turgut Özal Tıp Merkezi Yanık Ünitesi'ne sevk edildi. Çocukların buradaki tedavisi devam ediyor.

Patlama sonrasında polis olay yerinde inceleme yaptı. Çevredeki vatandaşlar, patlama sonrasında çocukların kendi imkanlarıyla tanker içerisinde çıktığını belirtirken, tankerde 10 adet çakmak dolum tüpü bulunduğunu söyledi. - Malatya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeşilyurt Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title