Haberler

Çakırözer Hemşehri Derneklerini Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, partisinin hükümet kurma sürecindeki tutumunu anlatmaya devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, partisinin hükümet kurma sürecindeki tutumunu anlatmaya devam ediyor.

Hükümet kurma sürecinde CHP'nin tutumunu anlatmak için Eskişehir'deki sivil toplum örgütleri ile toplantılar yapan CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Seyit Kemal Sultan Kültürünü Yaşatma Koruma Geliştirme Dayanışma ve Kültür Derneği ile Samsunlular Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Çamlıca'daki dernek lokallerini ziyaret eden Çakırözer, CHP'nin hükümet kurma çalışmaları sırasındaki yaklaşımını anlattı. CHP olarak hükümet kurma çalışmaları boyunca hep "Önce Türkiye" duygusu ile hareket ettiklerini anlatan Çakırözer, "Diğer partiler gibi 'Önce partimiz', 'Önce Sarayımız' kesinlikle demedik. Bundan sonra da politikalarımızın temelinde ülkemizin sorunları öncelikli yer alacaktır. Görüşmelerde AKP samimi davranmadı, halkı kandırdı ve ülkeyi milyarlarca liralık seçim bütçesiyle baş başa bıraktı" dedi.

"KASIM'DA GELDİLER, KASIM'DA GİDECEKLER"

Bir inat uğruna hükümetin kurulmadığını ya da kurdurulmadığını belirten Eskişehir Milletvekili Çakırözer, "Üstüne üstlük bir de yetki gaspı yaparak partimize hükümet kurma görevi vermediler. Bir kişinin ülkeyi nasıl felakete sürüklediğini herkes görüyor. Esnafı, çiftçiyi, emekçiyi ziyaret ediyorum, sanayi kuruluşlarına gidiyorum. Ekonomik sorunlar ortada, toplumsal sorunlar çığırından çıktı. Herkes erken seçimin neden yapıldığının gayet farkında. Halkımız aynı 7 Haziran'da olduğu gibi 1 Kasım'da da tarihi bir ders verecek. 13 yıl önce bir kasım günü gelen bu iktidar, yine bir kasım günü koltuğunu bırakmak zorunda kalacak" şeklinde konuştu.

Seyit Kemal Sultan Kültürünü Yaşatma Koruma Geliştirme Dayanışma ve Kültür Derneği ziyaretinden sonra Samsunlular Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği'ne de ziyarette bulunan Çakırözer, burada da dernek üyeleri ile sohbet etti, CHP'nin çözüm önerilerini aktardı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Utku Çakırözer Eskişehir Çamlıca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title