Haberler

Çakıroğlu İçin Kula'da Lokma Döktürüldü

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde çıkan olaylarda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Kula Ülkü Ocakları tarafından lokma hayrı düzenlendi.

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde çıkan olaylarda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Kula Ülkü Ocakları tarafından lokma hayrı düzenlendi.

Kula Turgut Özal Bulvarı'nda düzenlenen lokma hayrına MHP Kula İlçe Başkanı İbrahim Kilimci, Kula Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Hekimoğlu, Kula Esnaf Sanatkarlar Kredi kefalet kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, Kula Esnaf Odası Başkanı Aytekin Şadan, Kula Şoförler Odası İkinci Başkanı Ahmet Gürkan, MHP'li belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kula Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin hekimoğlu yaptığı açıklamada, "Ülkücü şehidimiz Fırat Çakıroğlu'nun ruhuna, onun anısına Allah rızası için lokma hayrı düzenledik. Katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Allah'ın izniyle şehidimizin kanı yerde kalmayacak. Adalete inanıyoruz, güveniyoruz. Ailesine sabırlar diliyorum. Ülkücüler bu ülkenin sigortasıdır. Bir Fırat gider bin Fırat gelir. Bu ülkede oynanan oyunları bozacağız. Lokma hayrımıza sağolsun vatandaşlarımız çok ilgi gösterdi. Herkese çok teşekkür ederim." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Ege Üniversitesi Ahmet Gürkan Kula Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title