Haberler

Çakır: "Bizim Hesabı Olmayan Vaadimiz, Bol Keseden Sallayan Bir Politika Anlayışımız Yok"

AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Sami Çakır, "Bizim hesabı olmayan vaadimiz, bol keseden sallayan bir politika anlayışımız yok" dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Sami Çakır, "Bizim hesabı olmayan vaadimiz, bol keseden sallayan bir politika anlayışımız yok" dedi.

Çakır, seçim gezileri kapsamında Kartepe'de esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek destek istedi. Trabzonlu olması dolayısıyla da Trabzonlular Derneği'ni de ziyaret eden Çakır, Dernek Başkanı Ahmet Dilek'in 'destek verileceği' sözü üzerine memnun olduğunu belirtti.

Burada açıklamalarda bulunan Çakır, Türkiye'de her alanda yaşanan büyümenin sürdürülebilir şekilde devam etmesi, istikrar ve güven ortamının pekişmesi ile mümkün olacağını bildirdi.

Vatandaşın boş vaatlere kanmadığını söyleyen Çakır, şöyle dedi: "2001 ve öncesinin Türkiye'si ile bugünün Türkiye'sini mukayese ettiğimizde gelinen nokta çok nettir. Cumhuriyet tarihinden bu yana biriken ülke sorunları AK Partili dönemle birlikte önemli derecede çözüme kavuşmaktadır. Bizim hesabı olmayan vaadimiz, bol keseden sallayan bir politika anlayışımız yok. Gittiğimiz her yerde bulunduğumuz her ortamda vatandaşlardan edindiğim izlenim AK Parti'yi yeniden ve daha güçlü olarak mecliste görme isteğidir. Çıktığımız bu yolda sizlerden de destek ve dualarınızı bekliyorum. "

- KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title