Haberler

Çakıcı'ya Annesini Görme İzni

Güncelleme:

Kırıkkale F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda hükümlü bulunan Alaattin Çakıcı, hasta olan annesini ziyaret etmesi için verilen iznin ardından Ankara'ya götürüldü.

Hasta olan annesini ziyaret etmesi için izin verilen Alaattin Çakıcı, Kırıkkale F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan yoğun güvenlik önlemleri altında Ankara'ya hareket etti.

Çakıcı'nın rahatsız olan annesini ziyaret edebilmek için yaptığı izin talebini inceleyen  Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı, Çakıcı'nın gerekli güvenlik önlemleri altında İstanbul'da bulunan annesi Şakire Çakıcı'yı yol hariç 6 saat ziyaret etmesinin uygun görüldüğünü bildirmişti.

İstanbul'a karayoluyla götürüleceğinin bildirilmesi üzerine Çakıcı'nın avukatı Filiz Hocamoğlu Kanat, Çakıcı'nın uzun süre cezaevi aracında yolculuk yapamayacağına yönelik sağlık raporunu sundu.

Başsavcılık rapor üzerine Çakıcı'nın İstanbul'a havayoluyla gönderilmesine karar verdi. Bu sabah geniş güvenlik önlemleri altında karayoluyla Ankara'ya götürülen Çakıcı, Esenboğa Havalimanı'ndan 11.50'de uçakla İstanbul'a hareket edecek. - Kırıkkale

Kaynak: AA / Yerel

Alaattin Çakıcı Kırıkkale İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title