Haberler

Çakıcı'nın Adamı, Cezaevi Müdürünün Makam Aracını Kurşunladı

Güncelleme:

Alaattin Çakıcı'nın adamı olduğu öne sürülen M.M., Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Hasan Dal'ın içinde bulunduğu makam aracını kurşunladı.

Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü olarak yatan Alaattin Çakıcı'nın adamı olduğu öne sürülen edilen M.M., Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Hasan Dal'ın içinde bulunduğu makam aracını kurşunladı. Tabancadan çıkan kurşunlardan biri otomobilin arka kapısına isabet etti.

3 EL ATEŞ EDİLDİ

Edirne F Tipi Yüksek Güvenlik Ceza İnfaz Kurumu'nda yatan Alaattin Çakıcı dün saat 14.00 sıralarında rahatsızlandığı için jandarma ring aracıyla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirildi. İddiaya göre, bu saatlerde Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Hasan Dal'ın şoförünün kullandığı makam aracına cezaevine yaklaştığı sırada Çakıcı'nın adamı olduğu iddia edilen M.M. ruhsatsız tabancayla 3 el ateş etti. Kurşunlardan biri makam aracının arka kapısına isabet ederken, Hasan Dal ve makam şoförü olayı yara almadan atlattı. M.M. ise olay yerinden aracıyla kaçtı.

Saldırının haber verilmesiyle çok sayıda polis kaçan aracın peşine düştü. Kısa sürede aracı yakalayan ekipler, M.M.'yi gözaltına alarak, sorgulamak üzere emniyete götürdü.

HASTANEDE 8 GÖZALTI

Saldırı şüphelisi M.M., polisteki ifadesinde, "Alattin Çakıcı ağabeyimi çok seviyorum. Resmi plakalı araç görünce ateş ettim" dedi. M.M., saldırıdan sona silahı attığını söyledi. Polis, Alaattin Çakıcı hastanede tedavi olduğu sırada saldırı ile ilgileri olabileceği gerekçesiyle Y.O., M.T., K.S., M.M.K., M.K., L.K., YT. ve Ü.Ç.'yi de gözaltına aldı. Silahlı saldırgan ve hastanede gözaltına alınan toplam 9 şüpheli polisteki sorgularının ardından savcılığa sevk edildi.

VALİ: O MALUM ŞAHSIN YAKINI

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, olayla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, "O malum şahsın yakınının silah atışı sonucu 1 kurşun arabada hasar meydana getirmiş. Şu anda cezaevi müdüründe bir sorun yoktur. Cezaevi müdürüne biz gerekli önlemleri alacağız. Zaten biz müdürümüze koruma da vereceğiz. Lojmanını da değiştirmeyi düşünüyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trakya Üniversitesi Alaattin Çakıcı Hasan Dal Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

TÜRKOGLUTÜRK(samsun):

mafya bozuntusu bunlar. bunlari asmak gerekli

13
9
yanıtYanıtla
ÖZTÜRK61:

kardeş şu ön yargılarından bir kurtul istersen, o gözaltındakileri hemen sanık ilan ettin, suçu dahi olmayan insanlar gözaltında, kaldı ki bunlar vatan haini de değiller, devletin birliğine, bütünlüğüne de göz dikmiş değiller, bence sen önce kendi fikirlerini bir yere as ve düşün, düşün.

yanıt1
yanıt2
TAMK:

Burası nası memleket yaa

4
0
yanıtYanıtla
corciMobil-ANDROID:

cezaevi çalışanlarının ne itibarı ne de güvenliği var.

2
0
yanıtYanıtla
banene gerçi:

müdür öldümü

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title