Haberler

Çakıcı, Heyet Raporu İçin Sağlık Kontrolünden Geçti

Çakıcı, heyet raporu için sağlık kontrolünden geçti- Hükümlü olarak Tekirdağ Cezaevi'nde kalan Alaattin Çakıcı, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti.

Çakıcı, heyet raporu için sağlık kontrolünden geçti- Hükümlü olarak Tekirdağ Cezaevi'nde kalan Alaattin Çakıcı, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti.Edinilen bilgiye göre, Çakıcı, tam teşekküllü sağlık raporu almak amacıyla cezaevi araçlarıyla yoğun güvenlik önlemleri altında NKÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesine getirildi.Hastanedeki birçok serviste sağlık kontrolünden geçen Çakıcı, psikiyatri servisinde muayene olmayı kabul etmemesi üzerine heyet raporu alamadı.Çakıcı, daha sonra tekrar cezaevine nakledildi.Polis ve jandarma ekipleri, sağlık kontrolü sırasında hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. .

Kaynak: AA / Güncel

Namık Kemal Üniversitesi Alaattin Çakıcı Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title