Haberler

Çakıcı: "Hep Birlikte Hizmet Edeceğiz"

30 Mart yerel seçimlerinde Boyabat Belediye Başkanı seçilen Şefik Çakıcı, merkez ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

30 Mart yerel seçimlerinde Boyabat Belediye Başkanı seçilen Şefik Çakıcı, merkez ve köy muhtarları ile bir araya geldi. Muhtara seslenen Çakıcı, "Hep birlikte hizmet edeceğiz" dedi.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, hem tanışmak hem de yeni seçilen merkez ve köy muhtarlarının kaynaşmasını sağlamak için Zafer Otel'de bir toplantı yaptı. Muhtarların büyük rağbet gösterdiği toplantıda kısa bir konuşma yapan Çakıcı, katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür etti. Hep birlikte Boyabat'a hizmet etmek için bu vazifelere talip olduklarını belirten Çakıcı, "Biz belediye olarak sizlerde bulunduğunuz mahalle ve köylerde hizmet etmek için bu görevi aldı. Allah mahcup etmesin. Burada hepimizin tek gayesi var. Hizmet etmek. İnşallah 5 yıllık bu süre zarfında başta belediye olarak biz, köy ve mahalle muhtarları olarak sizler muvaffak olursunuz. Ayrıca seçim döneminde göstermiş olduğunuz desteklerden dolayı da hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, daha sonra tüm mahalle ve köy muhtarlarına birer plaket verdi. Seçimlerden hemen sonra böyle bir toplantının organize edilmesinde son derece memnun kaldıklarını belirten muhtarlar, toplantının muhtarların birbirlerini tanıması için verimli olduğunu söyledi.

Toplantıya Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Tosunoğlu, belediye meclis üyeleri, davetliler ve mahalle ile köy muhtarları katıldı. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şefik Çakıcı Boyabat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title