Haberler

Çakan Karadeniz Ereğli'de Seçim Gezilerini Sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Zeki Çakan, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 1 Kasım'da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel seçimleri öncesi destek ziyaretlerine devam ediyor.

Çakan ilk olarak Karadeniz Ereğli'de ilk olarak İlçe Başkanı Talat Şeker, Alaplı İlçe Başkanı Atilla Tarık Semiz ve çok sayıda partililer tarafından Potbaşı'nda (Eski İtfaiye) karşılandı. Daha sonra MHP Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Zeki Çakan ilçeye bağlı Kaptaş Köyü'nde vatandaşlar tarafından sevgi ile karşılandı. Partililer tarafından konvoy eşliğinde Kaptaş Köyü'ne gelen Çakan daha sonra burada esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

"ZONGULDAK'A HİZMET ETMEK İÇİN TEKRAR YOLA ÇIKTIK"

Kaptaş Köyü sakinleri tarafından sevgi gösterisi ile karşılanan MHP Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Zeki Çakan burada vatandaşlarla bir araya gelerek, 7 Haziran seçimlerinde Zonguldak'tan milletvekili seçildikten sonra meclisin açık kaldığı 28 saat 46 dakikalık çalışma süresini aktardı. Parmak kaldıran ve indiren bir milletvekili olmadığını belirten Çakan sözlerinde şöyle devam etti;

"Beni herkes tanır. Ben 2 defa Bartın Milletvekilliği görevinde bulundum. Daha sonrada Enerji Bakanı görevinde bulundum. Biz 7 Haziran seçimlerinde Zonguldak'lılar tarafından görevlendirildik. 1 Kasım'da tekrar Zonguldak'lıların karşısına aday olarak çıktık, tekrar bizi görevlendirdiklerinde kendi adıma söylüyorum ama tecrübelerimizde vali bey de olduğu için vali beyin adına da söyleyeceğimi zannediyorum. Tecrübelerimizin doruk noktasında ülkemize ve Zonguldak'ımıza hemşerilerimize hizmet edebilmek için partili partisiz tüm Zonguldak halkından destek bekliyoruz. Bu desteğin tek nedeni var ülkemize ve Zonguldak'ımıza hizmet etmektir."

ÇAKAN DÖNER KESTİ, KENDİ ELİYLE MEYVE DAĞITTI

1 Kasım'da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi ziyaretlerine aralıksız devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Zeki Çakan, Karadeniz Ereğili'nin Kaptaş Köyü'ndeki ziyaretinde vatandaşlarla ve pazar esnafının tek tek elini sıktıktan sonra kendisiyle birlikte seçim gezilerine katılan partililere meyve dağıttı ve eline aldığı döner bıçağıyla döner kesti.

ÇAKAN'DAN OKUL BAHÇESİNE HAZIR BETON SÖZÜ

MHP Zonguldak Milletvekili ve Millletvekili adayı Zeki Çakan Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sürdürdüğü seçim gezileri kapsamında Kaptaş Köyü'nde bulunan Kurtlar İlkokulu ve Ortaokulu bahçesinde okul dernek yönetimi bir araya geldi. Dernek yöneticileri Milletvekili Çakan'a okulun bahçesinin bir kısmında bulunan alana merdiven yapılması konusunda kendisinden söz istediler. Çakan ise, okul dernek yöneticilerine 30 Kasım'a kadar bu alana beton dökülmesi konusunda hazır beton sözü verdi Ayrıca yine aynı okulun kenarında bulunan ve gece olduğu zaman yanmayan sokak aydınlatmaları içinde söz verdi.

Çakan buradan akşamüzeri İlçeye bağlı Bölücek, Yaraşlı Köyü, Kızılca, Bakırlık ve son olarak Hamzafakıllı köylerinde toplantı düzenleyecek. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Zeki Çakan Karadeniz Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title