Haberler

Cahit Paksoy Tahliye Edildi! Cahit Paksoy Kimdir?

Güncelleme:

Cahit Paksoy, tahliye edildi. Cahit Paksoy kimdir? İşte detaylar...

Cahit Paksoy, İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği bölümünden mezun. Cahit Paksoy, 1989 yılında İsveç'in Malmö Şehrinde Teknik Yöneticilik master programını tamamladı. Ardından İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi, İşletme İktisadı Enstitüsü Bölümü'nde doktora yaptı. İş yaşamına 1981 yılında Deniz Nakliyatı T.A.Ş.'de mühendis olarak başladı. 1993-1995 yılları arasında Marmara Inc. şirketinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini üstlendi. Aynı yıllarda yine Deniz Nakliyatı T.A.Ş.'de Amerika Kıtası Ülke Temsilciliği yapan Cahit Paksoy, 1996 yılında Turktel Grup Şirketleri Genel Müdürlüğü görevinde bulundu. 2002-2004 yılları arasında AYCELL'de ve Türk Telekom'da, 2004-2006 arasında ise AVEA'da CEO olarak görev yaptı.
2006-2013 yılları arasındaki döneminde Yıldız Holding'de Ambalaj ve Bilişim Grubu Başkanlığı görevini üstlendi. 2013-2016 yıllarında pek çok yerli ve yabancı şirket için yönetim, strateji ve pazarlama gibi alanlarda üst düzey danışmanlık yapan ve aynı zamanda TÜSİAD Üyesi olan Cahit Paksoy, Nisan 2016 itibariyle İhlas Holding CEO'su ve İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapacak.

CAHİT PAKSOY TAHLİYE EDİLDİ

FETÖ/PDY'ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan İhlas Holding eski CEO'su Cahit Paksoy tahliye edildi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından AKFA Holding ve holdinge bağlı 44 şirket ile ortakları ve çalışanlarına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında 26 Ağustos 2016 tarihinde "Terör örgütüne üye olmak", "Terör örgütüne finansman sağlamak" ve "Suçtan kaynaklı mal varlığı değerlerini aklamak" suçlarından tutuklanan Cahit Paksoy'un avukatı tutukluluk haline itiraz etti. Avukatın itirazını değerlendiren Anadolu Sulh Ceza Hakimliği, tutuklu şüpheli Paksoy aleyhine değerlendirilebilecek somut hiçbir delilin bulunmadığı belirtti. Tutuklamanın tedbir niteliğinde olduğunu ifade eden hakimlik, tutukluluk halinin devam etmesiyle ileride telafisi imkansız zararların olabileceği, verilmesi muhtemel ceza ve suç vasfının değişme ihtimali bulunduğu gerekçeleriyle tahliye talebinin kabulüne karar verdi. Paksoy'un başka bir suçtan tutuklu veya hükümlü değilse derhal serbest bırakılmasına karar veren hakimlik, Paksoy'a yurt dışına çıkış yasağı ve haftada iki gün polis amirliğine düzenli olarak başvurmak şeklinde adli kontrol hükümleri uygulayarak tahliye edilmesine hükmetti.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

İstanbul Üniversitesi Malmö İsveç Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title