Haberler

Cahit Elginkan Anadolu Lisesi Prag'ta ülkemizi temsil edecek

Güncelleme:

Cahit Elginkan Anadolu Lisesi halk oyunları ekibi Uluslararası Halkoyunları Festivali'ne katılmak üzere Çek Cumhuriyeti'ne gitti.

Cahit Elginkan Anadolu Lisesi Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da 14-17 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan Uluslararası halkoyunları festivalinde ülkemizi temsil edecek. 2 senedir ülkemizi yurtdışında başarı ile temsil eden Cahit Elginkan Anadolu Lisesi halkoyunları ekibi bu sene de Kocaeli'ye başarı ile dönmeyi hedefliyor.

PRAG'A ULAŞTILAR

Kocaeli'de spor faaliyetlerinde gösterdiği başarılar ile dikkat çeken Cahit Elginkan Anadolu Lisesi, uluslararası bir etkinlikte boy gösterecek. Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da yapılacak uluslararası halk oyunları festivaline Cahit Elginkan Anadolu Lisesi Halk Oyunları Ekibi de katılacak. Bu kapsamda Antrenör İlker Yar eğitmenliğinde ülkemizi temsil edecek Cahit Elginkan Anadolu Lisesi Folklör ekibi, Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'a vardı.

ULUSLARARASI FESTİVAL

Uluslararası festivale Sırbistan, Romanya, Hırvatistan, İtalya, Fransa, İspanya, Rusya ve Hindistan gibi ülkeler de katılacak. Cahit Elginkan Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Erin geçen yıl olduğu gibi bu yılda hem okulu hem de Kocaeli'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek öğrencilere ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

TARİHİ VE TURİSTİK YERLERİ GÖRECEKLER

Kafilede Cahit Elginkan Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan ERİN ve Müdür Yardımcısı Mehmet Avcı da bulunuyor. Halkoyunları kafilesi ayrıca Prag dışında Budapeşte, Viyana, Venedik, Belgrad, Üsküp ve Selanik konaklayarak tarihi ve turistik yerleri görme imkanı bulacaklar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çek Cumhuriyeti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title