Haberler

Çağrı Merkezleri "En İyi" Olma Yarışında

En fazla başvuru "Sosyal Medyada En İyi Müşteri Yönetimi" kategorisine yapılırken, özel şirketlerin yanı sıra kamu kurumlarından Ankara Büyükşehir Belediyesi, IETT, ISKI de ödüle aday oldu.

En fazla başvuru "Sosyal Medyada En İyi Müşteri Yönetimi" kategorisine yapılırken, özel şirketlerin yanı sıra kamu kurumlarından Ankara Büyükşehir Belediyesi, IETT, ISKI de ödüle aday oldu. Yoğun rekabetin yaşanacağı ödül organizasyonunda finans sektörünün iddiası dikkat çekiyor.

Geçen yıl Finansbank, Bank Asya ve İGDAŞ'ın farklı koltuk kapasitelerinde "En İyi Çağrı Merkezi" seçildiği ödül töreninde Jüri Özel Ödülü'nü ise İstanbul Emniyet Müdürlüğü 155 Polis İmdat almıştı. IMI Conferences tarafından Turkcell Global Bilgi ana sponsorluğunda bu yıl 8.si gerçekleştirilen Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri, sektörün en iyilerini seçmeye hazırlanıyor. Adaylar, toplam 11 kategoride yarışacak ve toplam 14 firma ödüle hak kazanacak. Bu yıl geçtiğimiz yıllardan farklı olarak "Sosyal Medyada En İyi Müşteri Yönetimi" yapan çağrı merkezi de ödüllendirilecek.

Çağrı Merkezi Günleri'nin son günü olan 19 Ekim 2012 tarihinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek ödül organizasyonunda, en yoğun rekabet; dış kaynak servis sağlayıcılar ve finans sektörü arasında gerçekleşecek. Bu yıl birçok yeniliği bir arada gerçekleştiren IMI Conferences, uzun yıllardır hiç ara verilmeksizin düzenlenen İstanbul Çağrı Merkezi Konferans ve Fuarı ile İstanbul Çağrı Merkezi Ödülleri'ne Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından verilen onayla "Türkiye" ünvanını almıştı.

"Mecra değil, önemli olan müşteri memnuniyeti"

En fazla başvurunun bu yıl eklenen sosyal medya kategorisine yapıldığının altını çizen IMI Group Başkanı Meltem Karateke "Bu durum sosyal medyanın gücünü ortaya koyduğu kadar çağrı merkezlerinin geniş hizmet alanının da bir göstergesidir. Geçmişte sadece telefonla sınırlı olan bu hizmet modeli bugün müşteriden gelen her türlü çağrıyı cevaplamak üzerine kurgulanıyor. Çağrı Merkezleri günümüzde artık İletişim Merkezi (ContactCenter) görevi üstlenmektedir. Bugün aslolan mecra değil. Başarı; platformu ne olursa olsun sürekliliği sağlanan bir müşteri memnuniyeti yaratmaktan geçiyor" dedi.

Sosyal medyada müşterisini en iyi yöneten ipi göğüsleyecek

Sektörün en iyileri, biri Onursal Başkan olmak üzere sektörün önde gelenlerinden oluşan 25 kişilik değerlendirme kurulunun titiz çalışmaları sonucunda ortaya çıkıyor. Dünyada benzeri olmayan ve çoklu değerlendirme kriterlerinin uygulandığı Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri'nden, başarıyla çıkan firmalar Avrupa ve Amerika'da gerçekleşen ödüllerde de yüksek başarı elde ediyor.

Tüketici memnuniyetinin markanın geleceğinde büyük önem taşıdığı günümüzde en hızlı gelişen ve etkileşimli iletişim aracı hiç kuşku yok ki sosyal medya. Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri de bu gelişimin paralelinde 19 Ekim'de 7.si düzenlenecek ödül töreninde Sosyal Medyada En İyi Müşteri Yönetimi ödüllendirecek. Bu kategoride adaylar; Strateji ve Süreç Yönetimi, Kriz Yönetimi, Operasyonel Personel / Ajans Planlama – Yönetimi, Teknoloji Kullanımı (Monitoring&Reporting), Sosyal Medya Cevaplama Yönetimi, Social CRM, Yenilikçi / Fark Yaratan Uygulamalar olmak üzere 7 farklı kriterde değerlendirmeye alınacaklar.

8. Türkiye Çağri Merkezi Ödülleri 2012 Aday Listesi

1. En İyi Çağrı Merkezi

- 500 'den fazla Koltuklu: Avea, Vodafone, DCS

- 499-100 Koltuklu: Speak, Pronet

- 100 'den az Koltuklu: Bursagaz, Markafonı, Türkiye Finans, Zebeka

2. En İyi Çağrı Merkezi Eğitim Programı: Ankara Büyükşehir Belediyesi, Emo, Speak, Teb, Zebeka

3. En İyi Çağrı Merkezi Performans Gelişimi: İSKİ, Sedaş, Teb, Tempo 4. En İyi Müşteri Deneyimi: Avea, Bursagaz, DCS, Halkbank, Koçtaş, Markafoni, Pronet, TEB

5. En İyi Yeni Çağrı Merkezi: İETT, Sedas, TEB

6. Teknolojinin En İyi Kullanımı: Albarakaturk, Avea, Tepe, Kuveyt Turk

7. Sosyal Medya'da En İyi Müşteri Yönetimi: Akbank, Aksigorta, Bankasya, Finansbank, Markafoni, Turkcell Global Bilgi, Vodafone, Koçtaş

8. En İyi Çağrı Merkezi Takım Lideri: Akbank, Atos, Bankasya, Speak, Tempo 9. En İyi Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi: Akbank, Atos, Dıalogo 10. En Yaratıcı Çağrı Merkezi Uygulaması: Bursagaz, Edak, CMC, Kuveyt Türk, Türkiye Finans, Vodafone

11. En İyi Telemarketing ve Satış Kampanyası: Bankasya, Dcs, Halk Bankası, Zebeka

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Türk Ekonomi Bankası Finansbank Bank Asya Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title