Haberler

Çağlayanırmak Bronz Madalyayla Döndü

İzmir'de düzenlenen Mehmet Bülent Torpil Kulüplerarası Skeet Türkiye Şampiyonası'nda Manisa Büyükşehir Belediyespor'u temsil eden Mehmet Can Çağlayanırmak, 12 kulüpten 34 sporcunun mücadele ettiği turnuvadan önemli başarıyla döndü. Kulüplerarası müsabakalarda Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazanan genç sporcu, Manisa'nın gururu oldu.

Farklı branşlarda elde ettiği başarılarla adından sık sık söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor, atıcılık branşında da farkını gösterdi. Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından 22-24 Temmuz tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen Mehmet Bülent Torpil Kulüplerarası Skeet Türkiye Şampiyonası'nda, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u Mehmet Can Çağlayanırmak temsil etti. Bornova Yakaköy Atış Poligonu'nda gerçekleşen şampiyonada genç sporcu Türkiye üçüncülüğü elde ederek bronz madalya kazandı.

İl temsilcisi tebrik etti

Şampiyonada 12 kulüpten 34 sporcunun mücadele ettiğini belirten Manisa Atıcılık Federasyonu İl Temsilcisi Manisa Avcılık ve Atıcılık Spor İhtisas Kulübü Başkanı Mehmet Palabıyık, "Genç sporcumuzu elde ettiği güzel başarı için tebrik ediyorum. Manisa Büyükşehir Belediyespor adına yarışan ve atıcılık sporunda gelecek vadeden Çağlayanırmak önümüzdeki yıllarda bu alanda daha büyük başarılara imza atacaktır. Kendisine desteklerimiz devam edecek" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükşehir Belediyespor Türkiye İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title