Haberler

Çağlayancerit'te Kanalizasyon Çalışmaları

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Çağlayancerit ilçesinde yapılı kanalizasyon şebeke hattı çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Çağlayancerit ilçesinde yapılı kanalizasyon şebeke hattı çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi Kanalizasyon ve Su İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ilçe genelinde yapılacak 42 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmalarında önemli ölçüde ilerleme yaşandığı belirtildi.

KASKİ Genel Müdürü Mustafa Altunok ile Kanalizasyon ve Atıksu Arıtma Dairesi Başkanı Çetin Hurşitoğlu, ilçeye giderek çalışmaları yerinde inceledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Altunok, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç beyin talimatları doğrultusunda ilçelerimizde kanalizasyon sorunu olmaması için ehemmiyet gösteriyoruz. Çağlayancerit'te de İller Bankası ile ortaklaşa çalışma yürütüyoruz. Çalışmalarda önemli ölçüde ilerleme kaydedildi. 34 kilometre kanalizasyon şebeke hattı tamamlandı. Hattımızın gittiği güzergahtaki kamulaştırma çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarda vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına her türlü önlemi alıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Kahramanmaraş Çağlayancerit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title