Haberler

Çağlayan Karıştı! Polis, Avukatları Kalkanlarla Dışarı Attı

Güncelleme:

Polis, 1 Mayıs'taki gözaltıları protesto için Çağlayan'da adliye içinde eylem yapan bir grup avukatı kalkanlarla dışarı çıkardı. Arbede sırasında yere düşenler oldu.

1 Mayıs'taki gözaltıları protesto için Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı içinde eylem yapan bir grup avukata, polis müdahale etti. Polis, adliyenin içinde müdahale ettiği grubu kalkanlarla iterek dışarı çıkardı. Yaşanan arbede sırasında yere düşenler oldu.

"AVUKATLARI BİLE ADLİYEYE ALMIYORLAR"

ÇHD İstanbul Şube Başkanı Gökmen Yeşil, kurulan çevik kuvvet barikatı önünde bir açıklama yaparak, "Müvekkillerimizin ifadelerini beklerken saldırıya uğradık. Görün avukatları bile adliyeye almıyorlar" diye konuştu.

Uzun süre yaşanan gerginliğin ardından avukatların içeride eylem yapmayacaklarını belirtmesi üzerine çevik kuvvet yolu açtı ve avukatlar içeri girdi.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Çağlayan Adalet Sarayı 1 Mayıs Güncel Haberler

500

Yorumlar (174)

DestekMobil-IOS:

AKP sizin gibilere pirim vermeyecek

53
31
yanıtYanıtla
hainler turk ismi kulanmasin:

hain sol zihniyete avukatlar gezide tutuklanan marjinal sol orgut uyeler icin eylem yapiyor REZILIK

73
7
yanıtYanıtla
sezgin:

avukatlara yapılan büyük ayıptır

20
57
yanıtYanıtla
bu nasıl iş?:

Anlamadığım bir şey var, şimdi bu avukatlar, işçilerin arasına girip de oraya buraya saldıran, kamu malına zarar veren, halk arasında pkk ve dhkpc teröristleri olarak bilinen ve sevilmeyen kişileri korumak için mi eylem yapmışlar?

72
2
yanıtYanıtla
adem doğan:

teröristi savunan avukat değildir brnim gözümde . . bunlar bölücü cıkarcı bir avuc maşa

57
14
yanıtYanıtla
ÖMER TAHRAN:

BU AVUKATLARI FEYZİ DENEN ADAM VE PARALELCİLER KIŞKIRTIYOR HANİ KIZCAĞIZI TESTEREYLE DOĞRAYAN CANAVARIN AVUKATI VAR YA İŞTE ONDAN BAHSEDİYORUM

31
37
yanıtYanıtla
tarık:

nankör avukatlara az bile

46
19
yanıtYanıtla
Urfalı:

bunlarda avukat olacak memleket düşmanı ekmek düşmanı bunlar. . . . .

49
16
yanıtYanıtla
KURTULUŞ:

AVUKATLARIN İÇERİSİNDE DE KANUN TANIMAZLAR VAR. . . BUNLARIN HEPSİNİN AMACI ÜKE DE SIKINTI YAŞATMAK. SÖZDE KANUN ADAMLARI. TERBİYESİZLER. HEPİNİZ HESAP VERECEKSİNİZ. . . İNADINA AK PARTİ

53
11
yanıtYanıtla
chpkkmobilWeb@haberler.com:

sol zihniyet hep bu ulkeyi satmisdir ve ataturk sol zihniyetine sahip degildi oldukten sonra oyle gosterilmeye calisildi ataturk vatansever milliyetciydi

53
10
yanıtYanıtla
Tüm 174 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title