Haberler

Çağla Şikel, Sosyal Medya Tacizcisini Affetmedi

Güncelleme:

Çağla Şıkel, sosyal medya üzerinden kendisi hakkında hakaret dolu ifadeler sarf eden kimliği meçhul kişinin peşini bırakmadı. Savcılığa başvuran Şikel, küfür ve hakaret eden şahsın kendisini aşağılayarak, şeref ve saygınlığını rencide ettiğini ileri sürdü.

Dilek Yaman'ın haberine göre Savcılık, ünlü mankenin şikâyeti üzerine soruşturma başlattı. Mesajları gönderen IP numaraları bulundu ve maili atan kişinin 22 yaşındaki Nesrin Y. olduğu tespit edildi.

MESAJI KENDİSİNİN YAZMADIĞINI SÖYLEDİ

İfadesine başvurulan Nesrin Y., sosyal medya hesabının kendisine ait olduğunu ancak mesajı kendisinin yazmadığını iddia etti.

İKİ YILA KADAR HAPİS

İki yıla kadar hapis cezası istenen Nesrin Y., önümüzdeki günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkacak.

"AĞZINIZDAN ÇIKANI KULAĞINIZ DUYSUN"

Kazandığı zaferin haberini sosyal medya hesabından paylaşan Çağla Şikel, "ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun demiştim" yazdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (23)

mar kurtt:

Hdp

6
21
yanıtYanıtla
estragon:

Şöhretin de bir bedeli var. Sevenin olduğu kadar sevmeyeninde olacak elbet. Bu hakaret eden kişiyi haklı çıkarmaz fakat daha 22 yaşında bir genç kızı hayatının baharında hapise attıracak kadar kibirli ve kendine aşık olmak çok acınası. Biraz affedici , merhametli olmak ne kaybettirirdi ki.

14
5
yanıtYanıtla
deniz:

Affedilecek şey var, affedilmeyecek şey var. Türkiyede kadın ol, anne ol, gör zorlukları, ondan sonra istersen sen affet

yanıt0
yanıt0
İNCİ SÖZLÜK:

SOSYAL MEDYADA SENİ AFFETMEDİ ÇAĞLA SİKEL

5
9
yanıtYanıtla
CASUS:

çağla bittin artık populerliğin kalmadı ne yapsan boş o eskidendi

9
4
yanıtYanıtla
trabzonlu:

ne alaka iki yil hapis cok sacma geldi

10
3
yanıtYanıtla
h.evren:

kadın kadına hakaret etmiş herhalde çekememezlikten olsa gerek ne bu kıskançlık nesrincim.

9
2
yanıtYanıtla
AFEDİLMEYEN:

ŞU AN EKŞİ SÖZLÜKTE ÇAĞLA SİKEL KONU BAŞLIĞI AÇILIYOR VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN

3
7
yanıtYanıtla
AdaletMobil-ANDROID:

rahat bir gelecek temiz bir Türkiye için oylar Ak partiye terörü destekleyen ermeni partisinden Allah hepimizi uzak tutsun eyyy Kürtler hdp sizi korumuyor uyanın artık Ak parti döneminde dilinizi konuşmaya başladınz kürt kanalı bile verdi size oyuna gelmeyin eğerki halen daha terörü destekleyen partiye oy verirseniz bu dünyada öbür dünyada Allahım şehitlerimizi yakanızdan eksik etmesin sizi rahat uyutmasn...AMİNNN

5
5
yanıtYanıtla
MertMobil-IOS:

Af etme! İyi yaptın

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title