Haberler

Çağla Şikel: Siz Erkekler Annenize Sorun

Güncelleme:

Ünlü manken, kendisiyle ilgili "Çağla, anne olduğunu yeni anladı!" diye yapılan haberlere çok kızarak "Fazla konuşmasanız da annenize sorarsanız iyi edersiniz!" dedi.

Çağla Şikel kendisiyle ilgili yapılan "Anne olduğunu yeni anladı!" şeklindeki haberlere sert bir yanıt verdi.

"BUGÜN DAHA BİR ANNE OLDUM SANKİ" DEMİŞTİ

Çocuğu okula başladığı için oldukça heyecanlanan ve bu süreçte yaptıklarını sosyal medya hesabından paylaşan Çağla Şıkel, bir paylaşımında "İlk okula başladığında bugün daha bir anne oldum sanki" cümlesi kurmuştu. Bu cümle sonrasında 'Çağla'nın aklı başına geldi anne olduğunu yeni anladı' başlığıyla bir haber yapılınca güzel isim adeta çılgına döndü ve sosyal medya hesabından uzun bir metin yayınladı.

"ANNELİK KONUSUNDA ÇOK HASSASIM"

Şikel, haberleri yapanlara istinaden kaleme aldığı metni "Bu haberi yapanlar erkek ise tabi ki.. Eğer bir kadınsa daha anne olmamış demektir" notuyla paylaştı. İşte Çağla Şıkel'in sitem ve tepki dolu o satırları:

"Her konuda biraz daha anlayışlı olabilirim ama annelik konusunda çok hassasım bilen bilir! Haberi yapan arkadaşlara sesleniyorum…"

"FAZLA KONUŞMAZSANIZ İYİ EDERSİNİZ"

Bir kadın anne olduğunu bebek rahmine düştüğünde anlar ve hisseder. Saçının telinden tırnaklarına kadar hem bedensel hem ruhsal değişim yaşar sonrasında da bebeğiyle birlikte o eşsiz duygularla büyür ve büyütür.

Siz erkekler hayatınız boyunca yaşayamayacağınız bir duygu için fazla konuşmazsanız ya da bir annenize sorarsanız iyi edersiniz! Saygılar.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (15)

tracers:

annelerin tanga''lısı ! yüz karası !

7
1
yanıtYanıtla
sezen:

emre altuğ gibi bir adamla evlemişsin bir kadın daha ne ister anlayışlı , karakter sahibi , yakışıklı kültürlü , dünya efendisi bir adam gidip o adamdan ayrılıyorsun

6
1
yanıtYanıtla
ünlü:

bir tek bunlar anne, dünya bir tek bunların etrafında dönüyor her şeylerini sosyal medyadan paylaşıma döküp sonra tepki gelince veryansın ediyorlar. . .

5
1
yanıtYanıtla
??:

boşandıktan sonra çağla şikel daha bi sinirli ve alıngan oldu

2
3
yanıtYanıtla
elif:

son günlerde haber yapmıyorlardıya o yüzdendir

4
0
yanıtYanıtla
şiir:

bu kaçıncı ateş püskürmesi

3
0
yanıtYanıtla
defne:

ülkede neler oluyor çağla şikel''in derdine bakın kıytırık bir gazetenin magazin ekinde yazdıgı şeyi kafasına takıyor allah herkese böyle dert versin

2
1
yanıtYanıtla
6.HİS:

Haberi okumadım ama buraya yorum yapasım gelsi nerde benim arkideşlerim :P

3
0
yanıtYanıtla
...:

bu kadınında hiç işi gücü yok galiba sürekli kendiyle uğraşıyor dünyada sanki tek anne buymuş gibi en ufak bir şeyde atar yapıyor bırak ya bukadar önemseme ne yazılıp çizilmiş millete neler söylüyorlar tek kelime etmiyor

2
0
yanıtYanıtla
dfgdgfd:

yav he he tamam bir şey demedik :)

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title