Haberler

Çağla Şikel Sahiplendiği Kedinin Öldüğünü Instagram'dan Duyurdu

Güncelleme:

Manken ve sunucu Çağla Şikel kötü haberi sosyal medya hesabından verdi.

Geride bıraktığımız günlerde anneleri hasta olan yavru kedileri sahiplendiğini ve bakımlarını üstlendiğini sosyal medya hesabından da paylaşan Çağla Şikel, yavru kedilerle ilgilenirken yaşadığı hisleri de adeta bir annenin çocuklarıyla ilgilenirken yaşadığı duygulara benzetmişti. Şikel, anne kedinin öldüğünü yine sosyal medya hesabından duyurdu.


"İSTANBUL'A DÖNÜNCE KÖTÜ HABERİ ALDIM"

Kedilerin fotoğrafını paylaşan ünlü manken paylaşımının altına şu notu düştü: " İstanbul'a dönünce kötü haberi aldım. Yavrularımızın annesini kaybettik.Yine de yavruların yaşaması bizi mutlu ediyor olsa da bir anneye ihtiyaçları vardı ve bugün bir süt annesi bulundu şükürler olsun. Hiç yadırgamamışlar emiyorlar mis gibi ama beni de gece zorlayan minik yavruyu hatırlayacaksınız o biraz sıkıntılıymış."


Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

ALANYALI:

VAH VAH HABERE BAK TÜRKİYE ÜZÜLDÜ. . . . ULAN NERDEN REKLAM YAPCANI ŞAŞIYOR BUNLAR . . . . . . .

13
2
yanıtYanıtla
korkunç ivan:

benden once 9 kişi yorum yapmış ve hepsi alay ediyor. ne kalp kalmış bu halkta ne vicdan. . . ben sizden değilim (şükür ki). . .

2
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

komik :@ gercekten

1
4
yanıtYanıtla
rambo:

yazıklar olsun haberebak bır hayır icin kedi bezliyorson kendındekalsın gundeme gelmek için neyapacsgını bılmıyorsun yazık

0
2
yanıtYanıtla
ÇAVUŞ SELAAAAMM DURRR:

Benim aklım da hep deli pempenin yanık kzı sultan olarak varsın ahh varyaa küçük de seni çok seviyorr

1
0
yanıtYanıtla
.Mobil-IOS:

Bunu haber yapan zeki insan

0
0
yanıtYanıtla
haşim:

Tuvalete yaparkende duyursaydı iyiydi. belki altın renklidir yada elmas biçiminde köşeli falan çıkıyomu çıkmıyomu diye ispat modu :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title