Haberler

Çağla Şikel Gizli Instagram Profilini Sevenlerine Açtı

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde Emre Altuğ'dan boşanan Çağla Şikel, 3 senedir gizli olan Instagram hesabını kurdele keserek açtı.

Emre Altuğ'dan boşanan Çağla Şıkel 3 senedir gizli Instagram hesabını açtı. Meraklıların sürekli "cakobel79" hesabına talep göndermesine rağmen kimseleri kabul etmeyen Şıkel, yoğun ısrar üzerine kurdele keserek sevenlerine açtı.

"YOĞUN İSTEK ÜZERİNE AÇTIM"

Şıkel, hesabının açılışını bu fotoğraf ve yazıyla yaptı: Tüm sevenlerimin yoğun isteği üzerine kurdele töreni ile Instagram'ımı açmış bulunmaktayım...




Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Emre Altuğ Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (97)

serdar sıkarMobil-IOS:

ulan dinci yobazlar,, başka insanları hayatına karışma din ile yargılama hakkını size kim veriyor? çok güze bir kadın,çok güzel bir anne, çok güzel bir insan,, siz ruhu çirkinler hangi hakla eleştirip ne yapıp yapmaması gerektiğini söylüyorsunuz? işid kafalı yobazlar

7
21
yanıtYanıtla
hasan:

kesın chp ye oy verıyodur

6
21
yanıtYanıtla
Aslihan Mobil-IOS:

Anneliklerinden de utanmiyor bunlar

23
4
yanıtYanıtla
ISLAMA DAVET EDIYORUM,,:

CAGLA, YI MÜSLÜMAN OLMAYA DAVET EDIYORUM, , , AHIRETTE COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK PISMAN OLURSUN, , HATIRLATIYORUM, , ,

14
8
yanıtYanıtla
ypg:

islama. . caran. . kisi. . . . once. . . kendini. . temizle. . . azindaki. . . islamdusmanli. . . . salyonu. . once. . sil.

yanıt1
yanıt12
..m@m.m:

yerin dibine bat ypg li.

yanıt1
yanıt1
olsa noolur:

ula koca türkiyede güzel kalmamış bunlara mecbur kalıyoruz ne kadar çirkinler bee

21
1
yanıtYanıtla
Gülvan kafkasMobil-IOS:

Sadece yazıklar olsuuuunnn! Şu haline gurur duyan kendisine ve alkış tutan herkese utanın diyorum!

19
1
yanıtYanıtla
astaravistamobilWeb@haberler.com:

Booooooo hhhhhhh yogun istek uzerine acmismis milletin derdi tasasi yok bunun resimlerini merak ediyor

18
2
yanıtYanıtla
...:

eşinden boşandıktan sonra instagram kilidini açmakta tam kezoluk bir hareket

15
5
yanıtYanıtla
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title