Haberler

Çağla Şikel Eski Kayınvalidesiyle Görüşmeyi Hiç Bırakmadı

Güncelleme:

Birkaç ay önce Emre Altuğ ile evliliği sona eren ünlü manken, eski kayınvalidesi ile görüşmeye devam ediyor.

Çağla Şikel, önceki gün çocukları Kuzey ve Uzay, annesi Asuman Şikel ve eski kayınvalidesi Gülçin Altuğ ile birlikte bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

"ARAMIZDA HİÇBİR SORUN YOK"

Emre Altuğ ile evliliği birkaç ay önce sona eren Şikel, eski kayınvalidesiyle görüşmeye devam ettiğini söyleyerek "Emre ve ben ayrılmış olsak da çocuklarımız için beraberiz. Eski kayınvalidemle de aramızda hiçbir sorun yok." dedi.

OĞULLARI İÇİN ALIŞVERİŞ YAPTI

Ünlü manken, bu açıklamanın ardından ailesiyle AVM turuna devam etti. Spor mağazalarından oğulları için alışveriş yapan ailenin keyfi bir hayli yerindeydi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Emre Altuğ Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (31)

LeventMobil-IOS:

Yazık Emre Altug gibi iyi huylu bir adamı böyle ortada bırakmak çok yazık. Emrenin annesi çağlayı sevdiğinden değil torunlarını görmek adına görüşüyordur bence

55
7
yanıtYanıtla
gülmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Kocanla anlaşaaydın...kayınvalideyle anlaşsan ne olacak

29
6
yanıtYanıtla
İncecikkmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

İdolümsün çağlaaaaa

4
27
yanıtYanıtla
TurkMobil-IOS:

ya zaten cocuklarin babaannesi degilmi mecbur gorusecek

10
5
yanıtYanıtla
TAMAM YAZDIM:

AFERIN KIZIMA. .

12
3
yanıtYanıtla
CEYDA:

KAYNANASI ZENGİNDİR HERHALDE.

6
9
yanıtYanıtla
ERKAN TEKİN:

BU KADINA HAYRANIM ÇOK SEVİYORUM

5
7
yanıtYanıtla
K4s1m:

Yola Çıktıklarını, Yolda Bulduklarına Değişirsen;Hem Yolunu Kaybedersin, Hemde Canından Çok Sevdiğin Eşini. . .

5
6
yanıtYanıtla
Hadi oradan hadi:

Oğluna bas tekmeyi, anasıyla görüş. Siz buna vefa mı diyorsunuz. Ben Cici''yim mesajı, geç bunları.

7
3
yanıtYanıtla
Anğaralı:

Kaynanandan önce BABAnın kiymetini bil.

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title