Haberler

Çağatay Ulusoy Yeni Filminin Çekimlerine Başladı

Güncelleme:

'Medcezir' dizisinin final yapmasından sonra tatile çıkan yakışıklı oyuncu, rol aldığı yeni filmi 'Delibal'ın çekimlerine başladı. Oyuncu, bu film için 7,5 kilo verdi.

'Medcezir'in final yapmasından sonra tatile çıkan Çağatay Ulusoy, "Delibal" filmiyle setlere döndü. Ay yapım'ın yeni filmi "Delibal"ın çekimlerine geçtiğimiz günlerde İstanbul'da start verildi.

TUTKULU BİR AŞK HİKAYESİNİ ANLATIYOR

Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı film, aynı üniversitede öğrenci olan Barış ve Füsun'un tutkulu aşk hikayesini beyazperdeye taşıyacak.

ROLÜ İÇİN İMAJ YENİLEDİ

Filmde Barış karakterine hayat veren Ulusoy, rolü için 7,5 kilo verdi ve saçlarını uzattı. Genç oyuncu, filme motosiklet sürüş eğitimi ve bateri dersleri alarak hazırlandı. Yönetmenliğini Ali Bilgin'in yaptığı filmin kasımda vizyona girmesi planlanıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çağatay Ulusoy İstanbul Medcezir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

Faytoncu dayıMobil-IOS:

Ülkede şehit var bu mu habercılık bıze ne bundan

5
23
yanıtYanıtla
PelinMobil-IOS:

Bi okadar derdimiz varken ülkemiz hainle dolup taşmış

12
0
yanıtYanıtla
adasu:

Gittikçe çirkinlesiyor çagatay ya eskiden çok yakisikliydi neyse basarilar diliyorum

11
0
yanıtYanıtla
VatanSeVeRMobil-IOS:

Hayat bunlara güzel; Canları feda etmeye devam (!)

11
0
yanıtYanıtla
Kilisli Mobil-IOS:

Çok itici

10
0
yanıtYanıtla
justice:

bunuda geçen dizide oküz gibi yapmıştılar

9
0
yanıtYanıtla
Esmerr:

Ya çok tatlısınız. serenaydan daha tatlı inşallah sevgili olursunuz. .

4
4
yanıtYanıtla
erdem:

Adam iki yıllık su ürünleri okumuş ya da onun gibi birşey zeka desen az. Oyunculuk sıfır, yetenek yok ses yok bi görüntü mü yani bu kadar popüler yapıyor

4
3
yanıtYanıtla
Faytoncu amcaMobil-IOS:

Milletin derdi

6
0
yanıtYanıtla
saadet:

Bu kiz cok tatli vede guzel...benim gibi yakisikli cocuk olmasi gerekir yaninda

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title