Haberler

Çağan'ın Yeni Filmi: Ulak

Hafta Boyunca Sinemalarda İzleyiciyle Buluşacak Filmler Şöyle...

HAFTA BOYUNCA SİNEMALARDA İZLEYİCİYLE BULUŞACAK FİLMLER ŞÖYLE...

Yönetmen Çağan Irmak'ın kamera arkasına geçtiği, Çetin Tekindor ile Yetkin Dikinciler'in rol aldığı "ULAK" sinemalarda. Senaryosunu da Irmak'ın kaleme aldığı filmde, yönetmen Irmak'ın "Babam ve Oğlum" filminde de birlikte çalıştığı Tekindor ile Dikinciler'e, Hümeyra, Şerif Sezer, Zuhal Gencer ve Selda Özer eşlik ediyor. Filmin görüntü yönetmenliğini 2003 Uluslararası Saraybosna Film Festivali'nde "En İyi Film- Kodak Ödülü"nü kazanan Mirsad Herovic, genel sanat yönetmenliğini ise Altın Portakal Film Festivali'nde dört kez En İyi Sanat Yönetmeni ödülünü alan Mustafa Ziya Ülkenciler üstleniyor.

Will Smith'in başrolünü üstlendiği "BEN EFSANEYİM-I AM LEGEND" bu hafta gösterime girdi. Francis Lawrence'ın yönettiği filmin diğer oyuncuları Salli Richardson, Alice Braga ve Paradox Pollack. Senaryosunu Mark Protosevich ve Akiva Goldsman'ın yazdığı bilim-kurgu yapımının Robert Neville adlı bilim adamının insanlığı tehdit eden salgın hastalığın bilinmeyen virüsünü araştırmasını işliyor.

Animasyon yapım "DON KİŞOT - DONKEY XOTE" gösterime girdi. Türkçe dublajını Okan Bayülgen, Ali Poyrazoğlu, Halil Ergün ile Hümeyra'nın yaptığı filmin yönetmeni Jose Pozo. Film, Don Kişotluğa soyunan eşek Rucio'nun öyküsünü anlatıyor.

Yalnız kovboy Red Kit'in animasyon macerası da izleyiciyle buluştu. "RED KİT: BATIYA HÜCUM - TOUS A L'OUEST: UNE AVENTURE DE LUCKY LUKE - GO WEST: A LUCKY LUKE ADVENTURE" adlı yapımın yönetmeni Olivier Jean Marie. Film, Daltonlar'ın peşindeki Red Kit'in, Joe Dalton'un California'ya giden bir kervana karışarak saklanmasıyla birlikte yeni bir maceraya atılmasını konu alıyor.

Beatrice Dalle'in rol aldığı korku filmi "İÇERDE - À L'INTÉRIEUR - INSIDE" , haftanın yeni yapımlarından. Alexandre Bustillo ve Julien Maury'nin yönettiği filmde, Dalle'in yanı sıra Alysson Paradis ve Nathalie Roussel de başrolü üstleniyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title