Haberler

Caferider'den İha'ya Ödül

Caferiyol Dergisi tarafından her yıl düzenlenen aşura basın ödülleri sahiplerini buldu.

Caferiyol Dergisi tarafından her yıl düzenlenen aşura basın ödülleri sahiplerini buldu. Aşura Basın Ödülleri'nde İhlas Haber Ajansı'da ödüle layık görüldü. İHA adına ödülü Kent Haberler Servisi Muhabiri Hatice Çeker aldı.

Caferider'in resmi yayın organı olan Caferiyol Dergisi tarafından her yıl düzenlenen Aşura Basın Ödülleri sahiplerini buldu. Hz. Hüseyin'in (AS) şahadetinin kırkıncı gününde Caferider ve Dünya Caferi Alimler Birliği tarafından Halkalı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde düzenlenen Erbain Matemi kapsamında gerçekleştirilen Aşura Basın Ödülleri töreninde 'Görüntülü Haber', 'Fotoğraflı Haber' ve 'Televizyon programları' dallarında ödüller verildi.

Törene Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Alevi ve Caferi din önderleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, milletvekilleri, siyasiler, yerli ve yabancı basın mensuplarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Hz. Hüseyin'in (as) şehit edilişinin 40'ıncı günü dolayısıyla gerçekleştirilen Erbain töreni Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından yapılan konuşmalar sonrasında ödül törenine geçildi.

Aşura Basın Ödülleri kapsamında birçok gazetecinin ödül aldığı gecede İhlas Haber Ajansı da ödüle layık görüldü. Caferider Derneği Başkanı Av. Sinan Kılıç İhlas Haber Ajansı adına ödülü Hatice Çeker' e verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yahya Kemal Beyatlı İhlas Haber Ajansı Halkalı Politika Güncel Haberler

title