Haberler

Caferbey Mahallesi'nde Aslan Sokağı Hayırlı Olsun

Bu yıl Ekim ayında yol açma çalışmasına başlanıldığını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Caferbey Mahallesi’nde yapımına başlanılan Aslan Sokağı’nın tüm altyapısı ile ulaşıma hazır hale getirildiğini bildirdi.

Bu yıl Ekim ayında yol açma çalışmasına başlanıldığını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Caferbey Mahallesi'nde yapımına başlanılan Aslan Sokağı'nın tüm altyapısı ile ulaşıma hazır hale getirildiğini bildirdi.

Caferbey Mahallesi'nde yer alan Matra Çeşmesi Caddesi ile Bardak ve İyiler Sokaklarını birbirine bağlayan Aslan Sokağı'nın alternatif bir yol olduğunu belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Aslan Sokağı'nın tüm altyapısının tamamlandığını ve asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

İlçe sınırları içersinde yeni açılan cadde ve sokakların yanında deforme olan ve bozulan yolların tamamını yenilediklerini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Melikgazi Belediyesi olarak Caferbey Mahallesi'nde ulaşımda alternatif yollar açarak ulaşımı daha seri ve güvenli hale getirmek istiyoruz. Bu amaçla Bardak Sokağı ve İyiler Caddesi ile Matara Çeşmesi Caddelerini birbirine bağlayan 1050 metre uzunluğunda, 15 metre genişlinde yeni bir yol inşa ettik. Tüm altyapısını tamamladık. Şu anda asfaltlama çalışması devam ediyor. Aslan Sokağı olarak isimlendirdiğimiz bu yolun açılışı, asfaltlama çalışması tamamlandıktan sonra hizmete sunulacaktır. Bu yol şehir içi trafiği rahatlatacak, araç seyirini güvenli hale getirecektir."

Caferbey Mahalle Muhtarı İbrahim Bozdağlı ise yapılan çalışmalar ile Caferbey Mahallesi'nin fiziki yapısı değiştiği gibi sosyal yapısının da değiştiğini ve modern, çok katlı binaların hızla yükseldiğini belirterek Başkan Memduh Büyükkılıç'a teşekkür ettiğini söyledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memduh Büyükkılıç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title