Haberler

Çadır Yerine Lokanta ve Düğün Salonunda İftar Yemeği

Balıkesir'in Altıeylül Belediyesi, yaz mevsiminde çadırların aşırı sıcak olması nedeniyle iftar yemeklerini düğün salonu ve lokantalarda verecek.

Balıkesir'in Altıeylül Belediyesi, yaz mevsiminde çadırların aşırı sıcak olması nedeniyle iftar yemeklerini düğün salonu ve lokantalarda verecek.

Merkez Altıeylül ilçesinin belediye başkanı Zekai Kafaoğlu, yaptığı açıklamada, Ramazan ayına yönelik çalışmalarının sürdüğünü belirterek, iftar yemekleri başta olmak üzere vatandaşa birçok konuda en iyi hizmeti sunmak için çaba harcadıklarını anlattı.

Yaz mevsimi olması nedeniyle iftar çadırlarının aşırı sıcak olduğunu dile getiren Kafaoğlu, bu nedenle hem vatandaşların hem de içerideki görevlilerin oldukça zorlandığını söyledi.

Balıkesir'in de yaz mevsiminde aşırı sıcak olduğunu gözönünde bulundurarak farklı bir çalışma yapacaklarını ifade eden Kafaoğlu, "Biz belediye olarak iftar çadırı kurmayacağız. Bunun yerine anlaşacağımız düğün salonu ve büyük lokantalarda bu hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Bu konuda anlaşma noktasında sona geldik" dedi.

Bir düğün salonu ve 2 lokantada verilecek iftar yemeklerinden günde bin kişinin yararlanacağını belirten Kafaoğlu, "Vatandaşlar sıcaktan etkilenmeden, hijyenin ve temizliğin tam olarak sağlandığı yerlerde orucunu açacak. Vatandaş iftar çadırındaki gibi sıra beklemeyecek. Masasında oturacak, yemeği gelecek, orucunu açacak" diye konuştu. - Balıkesir

Kaynak: AA / Yerel

Zekai Kafaoğlu Balıkesir Altıeylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title