Haberler

Cadde Temizliğini Görme Engelli Vatandaş Yapıyor

Güncelleme:

Balıkesir Bigadiç Belediyesinde, görme engelli temizlik işçisi Aziz Süzgün, titizliği ile takdir topluyor.

Balıkesir Bigadiç Belediyesi'nde, görme engelli temizlik işçisi Aziz Süzgün, titizliği ile takdir topluyor. İki çocuk babası Süzgün, ilçenin en işlek caddesi olan Atatürk Caddesi'nin temizliğini yapıyor.

Yüzde 61 oranında görme kaybı olan temizlik işçisi Aziz Süzgün, titiz çalışmasıyla ilçede takdir topluyor. Askeri ücretle çalışan Süzgün, işini severek yaptığını söyledi. İki kız babası olan Aziz Süzgün, "Ben mesleğimden gurur duyuyorum. Bana emanet edilen üzerime zimmetli süpürgeyi de canım gibi koruyorum. Ekmeğim bu süpürgenin telinde Görev yerim Bigadiç'in en işlek yeri olan Atatürk Caddesi'ni pırıl pırıl yapıyorum, toz bırakmıyorum. Yüzde 61 görme engelliyim. İşimi de çok seviyorum. Hiçbir zaman küçümsemiyorum. Çöpçülüğümden hiç utanmıyorum. Ben yapmasam bir başkası yapmasa sokakları kim temizleyecek. İşim çok ağır değil. Tek sorun aldığım ücret. Evde dört nüfus var. Ev kirası ve her ay periyodik kontrollerimi İzmir de İstanbul da yaptırmak zorundayım. Yol parası yemek ve otel masrafları. Aldığım asgari ücretle zorlanıyorum. İlçemizin trafik yönünden en işlek caddesinde temizlik yapıyorum. Görme engelli olduğum için trafik akışından ve araçlardan tedirgin oluyorum. Her an kazayla karşı karşıyayım. Başbakanımızdan bana uygun daha rahat bir iş bekliyorum. Ayrıca ücretimin iyileştirilmesini bekliyorum. Belediye de taşeron firmada çalışıyorum. Yeni seçilen başkanımızdan ilgi bekliyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atatürk Caddesi Balıkesir Bigadiç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title