Haberler

By-Pass'lı Şampiyon

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, 3 yıl önce by-pass ameliyatı olarak 5 damarı değiştirilen vücut geliştirme sporcusu Halil Demirkıran, 4-7 Eylül tarihleri arasında yapılan yarışmada şampiyon oldu.

Bandırma'da kendisine ait spor salonunda vücut geliştirme sporunu yürüten Halil Demirkıran'ın yetiştirdiği iki sporcu da aynı yarışmada derece alarak takım halinde Bandırma ilçesine Türkiye şampiyonu unvanını kazandırdı. Yurdaer Akmeşe ve Cenk Pehlivanloğlu ile birlikte şampiyonaya katılan Demirkıran, 80 kiloda Türkiye şampiyonu olurken, yetiştirdiği Yurdaer Akmeşe ve Cenk Pehlivanoğlu da kilolarında Türkiye şampiyonu olmayı başardı. Demirkıran'a madalyasını ise yarışmada kendisini yanlız bırakmayan 17 aylık kızı Alyaşira Demirkıran taktı.

Çalışmalarını Bandırma'daki kendisine ait spor salonunda sürdüren Demirkıran'a esnaf komşuları da hazırlık sürecinde destek oldu. Demirkıran, "Yarışmalara hazırlanmak zaman ve özel perhiz gerektiriyor. Komşu esnaflar bize çok destek oldu. Kasabımız her gün eti özel hazırladı. Fırıncımız ise her gün yemek pişirdi. Katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Şampiyona sonrası kupasını teslim alan Demirkıran, kendisine destek olan esnafı ziyaret ederek kupayı gösterdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Balıkesir Bandırma Türkiye Eylül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title