Haberler

Buzun Yıldızlarından Optimum Outlet'lerde Muhteşem Gösteri

Güncelleme:

Soçi 2014 Kış Olimpiyat Oyunları'nda Artistik Buz Dansı kategorisinde Türkiye'yi temsil eden milli sporcular Alisa Agafonova ve Alper Uçar, İstanbul ve İzmir'deki Optimum Outlet'lerde sergiledikleri muhteşem dansları ile izleyenleri büyüledi. Buz pistinin yıldızları, İstanbul ve İzmir'de birer gün arayla gerçekleştirdikleri özel gösterilerinde, lirik ve jazz parçaların yanı sıra Muhteşem Yüzyıl dizisinin müzikleri eşliğinde izleyenlere unutamayacakları bir görsel şov yaşattı.

Ülkemize bu spor dalında ilk kez gümüş madalya kazandıran genç ve başarılı sporcuların nefesleri kesen performansları Optimum Outlet ziyaretçilerinden de büyük ilgi gördü. Spor ve estetiği buzun üzerinde muhteşem danslarıyla buluşturan genç yıldızlar, buz patenine gönül veren minik öğrencilere de örnek oldu.

Optimum Outlet, "Optimum Outlet'te Mutlu Ziyaretçiler" konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri ve tüm yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak, alışveriş keyfine ayrıcalık katmaya
devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye İzmir Soçi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title