Haberler

Buzlu Cadde ve Sokaklar Tuzlanıyor

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde buzlanmaya karşı yollarda tuzlama çalışması başlatıldığı belirtildi.

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde buzlanmaya karşı yollarda tuzlama çalışması başlatıldığı belirtildi. Yoğun kar yağışı ile birlikte ilçede yollarda buzlanmanın yaşanması üzerine belediye ekipleri harekete geçti. Belediye tarafından görevlendirilen ekip tüm cadde ve sokaklarda tuzlama çalışması başlattı.

Sürücülerin ve yayaların zorluk yaşamaması için gerekli önlemleri aldıklarını belirten Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, "Araç ve yaya trafiğinde yaşanacak olumsuzlukları önlemek için kar yağışı ile birlikte oluşan buzlanma ve don olaylarına karşı Fen işleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçedeki ana arter ve sokaklarda kar temizliği ile tuzlama çalışması yapıyor. Oluşturulan ekip, ilçenin çeşitli yerlerine yaklaşık 5 ton kumlu tuzu buzlu yollara döktü. İlçe merkezinde başlayan tuzlama çalışmaları mahalle aralarında da devam etmektedir. Sınırlı araç ve ekipman ile vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ekiplerimiz nöbetleşe görevlendirip çalışmalarımız 7/24 saat devam etmektedir " diye konuştu.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title