Haberler

Buzdolabındaki Et, Mahalleliyi Alarma Geçirdi

Güncelleme:

Adana'da psikolojik sorunları olan bir kişinin evinden kötü kokular gelmesi mahalleyi harekete geçirdi. Kokunun buzdolabından çıktığı anlaşıldı.

Adana'da tek başına yaşayan ve psikolojik sorunları olan bir kişinin evinden kötü kokular gelince apartman sakinleri polise haber verdi, Can-Kur balkonun demir parmaklıklarını kesip içeri girdiğinde fişi çekildiği için buzdolabındaki etin koktuğunu belirledi.

BALKON, DEMİR KESME MAKİNESİYLE KESİLDİ

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Dadaloğlu Mahallesi 2566 sokak Ezgi apartmanında meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları olan ve sık sık ruh sağlığı hastanesinde tedavi gören 40 yaşındaki Aynur Demiroğlu'nun oturduğu 1 kattaki daireden kötü kokular gelmeye başladı. Bunun üzerine apartman sakinleri ve mahalleli zili çaldı ancak kapıyı açan olmadı. Vatandaşlar hem kapıyı açan olmayınca hem de kötü kokular geldiği için kadının ölmüş olabileceğini düşünerek polisi aradı. Olay yerine gelen polis eve girmesi için Can-Kur ekiplerine haber verdi. Can-kur ekipleri kötü koku geldiği için özel kıyafetlerini ve maskesini giyip eve balkondan girmeye karar verdi. Demir kesme makasıyla balkonun demir korkulukları kesildi. Ardından kapıyı açıp içeri giren Can-Kur ekipleri ceset bulamadı ancak buzdolabının fişinin çekilmiş olduğunu ve içinde et bırakıldığı için kötü koku olduğunu söyledi. Bunun üzerine apartman sakinleri rahatladı.

"KADININ ÖLDÜĞÜNÜ DÜŞÜNDÜK"

Apartmanda oturan Hasan Yanık, kötü koku geldiği için kadının öldüğünü düşündüklerini belirterek, "Kadın evde yokmuş buzdolabının fişini çektiği için içindeki et kokmuş. İyi ki öyle olmuş biz de kadın öldü diye çok üzülmüştük. Böyle olması bizi çok sevindirdi" dedi.

Kadının ise Ramazan Bayramı'nı geçirmek için akrabalarıyla birlikte köyüne gittiği öğrenildi.

Polis ve Can-Kur ekipleri daha sonra buzdolabındaki kokan eti evden çıkartıp çöpe atarak evden ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yüreğir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

ke-mallllll:

yuh mall kadin mahalleli dayanamamis bu nasil dayanmis

4
19
yanıtYanıtla
İHL:

şimdiki komşuluk işte bu kadar, kadının kapı komşusu bile haberi yok. Bu zamanda evde ölsen, ancak cesedin çürüyüp kokusu komşuları rahatsız edince anlaşılıyor.

15
0
yanıtYanıtla
...m@m.m:

Şu yorum yapanlar ne kadar gerizekalısınız kadının psikolojik sorunları varmış eti düşünebilecek durumda değil belli ki Allah yardımcısı olsun.sizin gibi düşünenlerede akıl versin.

12
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title