Haberler

    Buz: Gardımızı Aldık, Beşiktaş'ı Bekliyoruz

    Gençlerbirliği Teknik Direktörü İrfan Buz, "Rakip ne kadar önemli olursa olsun içeride Beşiktaş'ı yenmek istiyoruz. Gardımızı aldık" dedi.

    İrfan Buz, Spor Toto Süper Lig'de 26 Ocak Pazartesi günü Ankara'da yapacakları Beşiktaş maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

    Kendisi ve ekibinin Gençlerbirliği'nde göreve başladığında kırmızı-karalı ekibin 4 puanın olduğunu belirten Buz, "Onun üzerine 18 puan koydu takımımız. Gerçekten çok iyi çalıştık. İyi sezon geçirdiğimizi düşünüyoruz. İkinci devrenin de ne kadar zor ve çetin geçeceğini biliyoruz" diye konuştu.

    Devre arası kampında güzel bir çalışma ortamı bulduklarını ve 2 hazırlık maçı oynayarak, 10 günün ardından Ankara’ya döndüklerini ifade eden Buz, artık ilk yarının son maçı olan Beşiktaş karşılaşmasına hazırlandıklarını söyledi.

    Beşiktaş’ın bu sezon çok iyi maçlar çıkardığını dile getiren Buz, sözlerini şöyle sürdürdü:

    "Çok iyi yabancı ve yerli oyuncuları olan bir ekip karşımıza çıkacak. Zaman zaman üst düzey en iyi futbolu Beşiktaş oynamıştır. Ancak derbi maçlarında sıkıntı yaşadılar. Çok önemli bir rakip ama biz de sahamızda oynuyoruz. Rakip ne kadar önemli olursa olsun içeride onları yenmek istiyoruz. Gardımızı aldık. Arkadaşlarımızda en iyisini sahada göstereceklerdir. Beşiktaş maçını bekliyoruz."

    Ankara'da rakip kim olursa olsun favorinin Gençlerbirliği olduğunu kaydeden Buz, "Çok zor maç olacağını biliyoruz. Haddimizi bilerek buralara kadar geldik. 22 puandayız ve ilk yarının son maçına çıkacağız. Öncelikle 40 puanı yakalamak istiyoruz. Ara hedefleri seçmeliyiz çünkü genç bir ekibiz. Bu puanı yakaladıktan sonra asıl hedefimiz ortaya çıkacaktır" ifadelerini kullandı.

    "Başkanla istişarelerde bulunuyoruz"

    İrfan Buz, transfer denilince ilk akla gelen ismin Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav olduğunu belirterek, "Başkanımızla sürekli istişarelerde bulunuyoruz. O da biz de transfer yapmak için transfer yapmak istemiyoruz" dedi.

    Sezon başında pırlanta gibi beş gencin ekibe kazandırıldığını ifade eden Buz, şöyle devam etti:

    "Hacettepe’den geldiler oynattık ve ön plana çıktılar. Transfer denilince ilk akla gelen isim her zaman İlhan Cavcav’dır. Başkanımızla istişarelerde bulunuyoruz. Kendisi de bizim gibi düşünüyor. O da biz de transfer yapmak için transfer yapmak istemiyoruz. Landel’i aldık, bize uyar ve takımımızı ileri götürür diye. Yaptığımız transferleri çok dikkatli seçmek durumundayız."

    Yabancı oyuncu kuralında yapılan değişikliğe ilişkin de "Ya çok iyi bir altyapıya ya da çok iyi izleme ekibine ihtiyacınız vardır. Bizim de çok iyi bir altyapımız var. Değişiklik bizi çok bağlamaz diye düşünüyorum" değerlendirmesini yapan Buz, ikinci devre öncesi diğer takımların teknik direktör ve yöneticilerinin "çalışmalarının mükafatını almaları"nı temenni etti.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    İrfan Buz Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title