Haberler

Büyüşehirden Serik Çandır Yoluna Sıcak Asfalt

Büyükşehir Belediyesi, yoğun çökmelerin yaşandığı Serik Çandır Mahallesi yolunda sıcak asfalt çalışması başlattı.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Ekipleri, meydana gelen çökmeler nedeniyle neredeyse kullanılamaz duruma gelen ve bölge halkının yoğun şikayetine neden olan Serik'e bağlı Çandır Mahallesi grup yolu için seferber oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in talimatı üzerine harekete geçen ekipler, Çandır ve çevre mahalleleri Antalya- Alanya Karayoluna bağlayan 6 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışması başlattı.

TAŞ BLOKAJLA SAĞLAMLAŞTIRILACAK

Çandır Yolu'nun kullanılamayan 4 kilometrelik kısmında asfalt freze makinesi ile kazıma işlemine başladı. Oldukça kötü durumda olan yol, 2 metreye yakın taş blokajı yapılarak sağlamlaştırılacak. Bu çalışmalar tamamlandıktan sonra grup yolu sıcak asfaltla kaplanarak, konforlu ulaşıma kavuşacak.

50 KİLOMETRELİK GRUP YOLUNUN SON HALKASI

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri yaz döneminde toplam 50 kilometre uzunluğunda olan, Çandır'dan başlayıp Alacami, Gökçepınar, Etler, Demirciler ve Yeşil Vadi'ye uzanan grup yolunu satih asfalt ile kaplamıştı. Son halka olarak Çandır'ı Alanya karayoluna bağlayan yolun da sıcak asfaltla kaplanmasıyla, 50 kilometrelik grup yolu baştan sona yenilenmiş ve modernize edilmiş olacak. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antalya Alanya Çandır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title