Haberler

Büyüleyici Sesiyle Stacey Kenta Zorlu PSM'nin Konuğu Oldu

Güncelleme:

Stacey Kent, 21 Nisan'da Garanti Caz Yeşili Konserleri kapsamında Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Drama Sahnesi'nde müzikseverlerle buluştu.

İki saate yakın aralıksız sahnede kalan sanatçı dingin müziğiyle salonu dolduran seyirciyi büyüledi. Konserin biletleri birkaç gün öncesinde tükenmişti...

Dinleyicilerini caz notaları arasında mükemmeliyeti arayan sesine odaklamak konusunda hayli başarılı olan Stacey Kent, 21 Nisan'da Zorlu PSM, Drama Sahnesi'nde şehrin caz tutkunlarına unutulmaz bir konser verdi. 20 yılı doldurduğu müzik kariyerinde sayısız başarılı albüme imza atan ve Grammy Ödülleri'ne aday olan Stacey Kent, Garanti Caz Yeşili Konserleri kapsamında sevenlerine caz dolu bir gece yaşattı.


Stacey Kent:

1997 tarihli ilk albümü "Close Your Eyes"ın ardından her yeni albümle daha da oturan müzikal çizgisini dünyanın farklı coğrafyalarından aldığı ilhamla süsleyen Amerikalı sanatçı Stacey Kent, bugüne kadar 10 stüdyo albümünün yanı sıra ve kendisi gibi caz sanatçısı olan eşi Jim Tomlinson'la birlikte 3 albüm yayınladı. Klasik caz notalarına modern algısı ve eşsiz yorumuyla taze bir bakış açısı kazandıran Amerikalı sanatçı, romantizmin doruklarında yer eden sesinin başrolde olduğu hipnotize edici bir canlı performansa sahip.


"En İyi Caz Vokal Albümü"

Uzun süre BBC Radio 2 ve BBC Radio 3'de caz programları sunan Stacey Kent, eşi Jim Tomlinson'la kaydettiği albümlerden biri olan 2006 tarihli "The Lyric" ile BBC Jazz Awards'da yılın albümü ödülüne layık görüldü. Caz sahnesinin değerli vokalleri arasında yer alan Stacey Kent'in Breakfast On The Morning Tram albümüyle "En İyi Caz Vokal Albümü" dalında Grammy adaylığı da bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Grammy Ödülleri Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title