Haberler

Büyükşehirli Voleybolcular Yüzleri Güldürdü

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü voleybol takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi ikinci yarısı beşinci haftasında Beşiktaş JK takımını konuk ettiği maçı 3-0 skorla kazandı.

Bursa'da yapılan maçta, ev sahibi takım Bursa Büyükşehir Belediyespor Seda, Rivera, Pena, Meryem, İvana, İpek ve Sedef olarak sahada dizilirken konuk ekip Beşiktaş JK ise Seda, Hot, Sinem, Gina, Ana, Lynda ve Ayça ile sahadaki yerini aldı. Yoğun Bursa Büyükşehir Belediyespor taraftarı desteği ile başlayan maçta iki takım oyuncularının kazanma arzusu görülmeye değerdi. İlk sette teknik molaya kadar servisler sürekli olarak el değiştirirken, teknik moladan sonra Bursa Büyükşehir Belediyespor'un etkili silahları ile oyun tamamen Bursa Büyükşehir Belediyespor lehine döndü. İkili bloklarla ve iyi savunma ile durduran Bursa Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş JK antrenörünü mola almaya ve oyuncu değişikliğine zorladı. Üstün oyununu sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyespor ilk seti 25 - 15 ile geçti.

İki takım da ikinci set tansiyonu en yüksek setlerden birini yaşadı. Servislerin sürekli el değiştirdiği set oldu. Pena ve Rivera'nın yüksek performansı Beşiktaş'ın üstün oyun sergilediği seti uzatmaya taşırken set sonunda gülen taraf 28 - 26 ile Bursa Büyükşehir Belediyespor oldu.

Üçüncü sete skor ve moral üstünlüğü ile giren Bursa Büyükşehir Belediyespor güzel oyunununu devam ettirince seti 25 - 12 aldı, maçı da set vermeden 3 - 0 kazanarak hiç susmadan destek veren taraftarlarına güzel bir galibiyet armağan etmiş oldu.

Maç sonunda takım halinde taraftara koşan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü voleybol takımı oyuncuları ve teknik heyeti omuz omuza vererek "Güzeller İçinden bir seni seçtim" tezahüratını birlikte söyledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bursa Büyükşehir Belediyespor Beşiktaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title