Haberler

Büyükşehirli Güreşçiler, Kürsüden İnmiyor

Sinop ve Zonguldak’ta yapılan iki ayrı güreşlerde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un güreşçileri birçok kez kürsüye çıktı.

Sinop ve Zonguldak'ta yapılan iki ayrı güreşlerde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un güreşçileri birçok kez kürsüye çıktı.

Cuma günü Sinop Gerze'de yapılan yağlı güreşlere, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü adına iki güreşçi katıldı. Cuma namazının akabinde başlayan yağlı güreşler, gece geç saatlere kadar devam etti. Müsabakalara Türkiye'nin ünlü pehlivanları katılırken, güreş severler, güreşlere her zaman olduğu gibi büyük ilgi gösterdi. Karadenizli güreşçilerin ağırlıklı olduğu yağlı güreşlerde, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu iki pehlivan, bir birincilik bir de ikincilik kazandı.Kırkpınar'da bir üst boya çıkmaya hak kazanan Büyükşehir Kağıtsporlu Mustafa Arslan, Sinop'taki müsabakalarında büyük orta boyunda mücadele etti. Final müsabakasında normal sürede rakibiyle yenişemeyen Arslan, puanlamada rakibine yenilerek ikinci oldu. Başaltı boyunda güreşen Büyükşehir'in bir diğer güreşçisi Ercan Gençdoğan ise, tüm rakiplerini yenmeyi başardı. Rakiplerini yenen Gençdoğan, başaltı boyunun birincisi olmayı başardı. Güreşlerin ardından pehlivanlara kürsüde madalyaları verildi. Haftanın son güreşleri ise Zonguldak Kozlu'da yapıldı. Her güreşte olduğu gibi Büyükşehirli pehlivanlar bu güreşte de birçok derece kazandı. Üç birincilik, iki üçüncülük elde eden pehlivanlar, haftayı yine bol madalya ile kapadı. Başaltında Kazım San birinci olurken, büyük ortada Mustafa Arslan yine final yaparak bu kez birinci olmayı başardı. Küçük orta küçük boyda güreşen Ünal Ünlü ve Tunahan Özgül üçüncü oldu. Ayak boyunda Abdülvasi Balta birinci olan bir başka isim oldu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kağıtspor Zonguldak Sinop Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title