Haberler

Büyükşehirli Atıcılardan İki Türkiye Derecesi

Bu sezon yapılan Türkiye şampiyonalarında, kürsüden inmeyen Büyükşehirli atıcılar, Trap Türkiye Şampiyonası’nda da iki derece kazandı.

Bu sezon yapılan Türkiye şampiyonalarında, kürsüden inmeyen Büyükşehirli atıcılar, Trap Türkiye Şampiyonası'nda da iki derece kazandı.

İstanbul İstinye Atış Poligonu'nda yapılan Double Türkiye Trap Atıcılık Şampiyonası'na Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atıcılarla birlikte, 28 ilden 44 sporcu katıldı. Genç erkekler, genç bayanlar, büyük erkekler, büyük bayanlar kategorilerinde yapılan Türkiye Şampiyonası'nda sporcular kıyasıya mücadele etti.

Şampiyonaya gençler kategorisinde Ahmet Balkancı, büyüklerde Timur Kuttekin ile katılan mavi beyazlılar, iki sporcuyla katıldığı şampiyonada iki derece yaptı. Ahmet Balkancı 150 atıştan 116'sında isabet yaparak Gençler kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu. Büyüklerde yarışan Timur Kuttekin ise 150 atıştan 109'unu isabet ettirerek üçüncü oldu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul İstinye Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title