Haberler

Büyükşehire Verilen 3 Otobüs Nazilli Belediyesi'ne Devredildi

Büyükşehir yasası ile İsabeyli Belediyesinden Aydın Büyükşehir Belediyesine verilen üç otobüs Aydın Valiliği Devir Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonunun 57 sayılı kararı gereği Nazilli Belediyesine devri yapılarak teslim edildi.

Büyükşehir yasası ile İsabeyli Belediyesinden Aydın Büyükşehir Belediyesine verilen üç otobüs Aydın Valiliği Devir Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonunun 57 sayılı kararı gereği Nazilli Belediyesine devri yapılarak teslim edildi.

Devir, Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonunun taşıtlar ve iş makineleri ile ilgili olarak aldığı kararlara bir yenisi daha eklendi. Büyükşehir yasasından önce İsabeyli Belediyesi bünyesinde yer alan yolcu taşıma amaçlı kullanılan 3 otobüs Nazilli Belediyesine devredildi.

İsabeyli Nazilli arasında yolcu taşıyan otobüslerin geri iadesi için daha önce müracaatta bulunan Nazilli Belediyesi'nin talebini yerinde gören komisyon 3 otobüsün Nazilli Belediyesine geri verilmesine karar verdi. İlk aşamada toplam 11 aracın devri ile adaletin er ya da geç gerçekleştiğini ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık ; "Belediyemize devredilen araçlar bizleri ikinci kez sevindirmiştir. Yine hak yerini bulmuştur. Bu araçlarla halkımıza hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Daha önce Büyükşehir yasası ile birlikte Nazilli Belediyesi'ne mahalle olarak katılan İsabeyli belde tüzel kişiliğine ait 4 adet binek araç, kamyonet, tır ve tankerleri Aydın Valiliği devir tasfiye ve paylaştırma komisyonu kararı gereğince Aydın'a devredildikten sonra Nazilli Belediyesi'nin açtığı dava sonucunda araçlar geri devredilmişti. Bu araçların Belediyemize devredilmesinin ardından yine Büyük şehre devredilen ve açılan dava sonucu Hundai paletli ekskavatör, JCB kazıcı yükleyici ve Caterpiller olmak üzere üç araç Aydın Valiliği devir ve paylaşım komisyonu tarafından Belediyemize verilmişti. Şimdide yolcu taşıma amaçlı kullanılan 3 otobüs Nazilli Belediyesine devredildi" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsabeyli Nazilli Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title