Haberler

Büyükşehire Engelli Vatandaşlardan Gönülden Teşekkür

Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir, Kırkağaç ve Yunusemre ilçelerinde ikamet eden engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye hediye ederek yüzlerini güldürdü.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir, Kırkağaç ve Yunusemre ilçelerinde ikamet eden engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye hediye ederek yüzlerini güldürdü.

Manisa Büyükşehir Belediyesi engelli vatandaşların umudu olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ihtiyacı olan engelli vatandaşların hayatlarını daha kolay yaşayabilmeleri amacıyla tüm gücüyle çalışarak, onların toplumsal hayata adapte olmalarını sağlıyor. Bu kapsamda Alaşehir'de yaşayan Zülfikar Ağustoslu, Kırkağaç Hıdırağa Mahallesi'nde ikamet eden Handan Gümüş'e ve Yunusemre ilçesinde hayatını sürdüren İsa Taşkıran'a tekerlekli sandalye hediye edildi. Tekerlekli sandalyelerine kavuşan Ağustoslu, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ediyorum. Allah onu başımızdan eksik etmesin" dedi.

Kırkağaç'ta yaşayan Handan Gümüş ise, "Büyükşehir Belediyesi tekerlekli sandalye göndererek beni çok mutlu etti. Başkan Cengiz Ergün'e ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu. Merkez ilçesi Yunusemre'de hayatını zorlukla sürdüren İsa Taşkıran da, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e gönülden teşekkür ediyorum. Maddi durumum elvermediği için tekerlekli sandalye alamıyordum. Yaptığımız başvurular neticesinde tekerlekli sandalyeme kavuştum. Allah razı olsun." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yunusemre Alaşehir Kırkağaç Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title