Haberler

Büyükşehirden Katılımcı Belediyecilik

Manisa il genelinde verdiği hizmetlerle Türkiye'ye örnek olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, katılımcı belediyecilik anlayışı doğrultusunda vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Gördes Çözüm Merkezi personeli Gördes'in Şeyhyayla Mahallesinin kadın sakinleri ile buluştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların belediye hizmetlerinden memnuniyetini arttırmak için çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Gördes Çözüm Merkezi çalışanları, Şeyhyayla Mahallesinin kadın sakinleri ile bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri ile ilgili toplantı gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi'nin Gördes'teki Gıda Bankası, MABEM, alt ve üst yapı projeleri ile birlikte mahalleye yapılan çok amaçlı düğün salonu hakkında bilgiler veren Çözüm Merkezi çalışanları, vatandaşların; dilek, öneri ve şikayetlerini de aldı.

'EN ÜCRA MAHALLEYE KADAR GİDECEĞİZ'

Manisa'nın en ücra köşesindeki mahalleye kadar herkese hizmetlerini ulaştıracaklarını ve yerinden hizmet vereceklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Eryılmaz, "Manisa Büyükşehir Belediyemiz, vatandaşlarımıza sunduğu hizmetlerle Türkiye'ye örnek oluyor. 17 ilçede kurduğumuz Çözüm merkezlerimiz sayesinde vatandaşlarımızın dilek, öneri ve şikayetlerini alıyoruz ve ivedi olarak çözüme kavuşturuyoruz. Bununla da kalmayıp vatandaşlarımızın evlerine kadar giderek hem hizmetlerimizi anlatıyor hem de onları dinliyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatları doğrultusunda tüm vatandaşlarımıza ulaşarak hizmetlerimizden yararlanması amacıyla her geçen gün çalışmalarımızı geliştirerek yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

MUHTARDAN BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çözüm Merkezi çalışanlarının mahallelerine kadar gelerek bilgilendirme yapmasından ve istekleri almasından büyük mutluluk duyduğunu belirten Gördes'in Şeyhyayla Mahallesi Muhtarı Ali İltemir, "Bugün, mahalle halkımız ile Büyükşehir Belediyesi yetkilileri bir araya gelerek mahallemizin sorunlarını konuştu. Mahallemizin kadın sakinlerinin isteklerini dinleyen ve Gördes'e sunulan hizmetleri anlatan Çözüm Merkezi çalışanlarına çok teşekkür ederim. Her zaman yanımızda olan ve isteklerimizi geri çevirmeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımıza da ayrıca teşekkürlerimi iletmek isterim" diye konuştu.

ÇİFTÇİLİK HARİCİNDE MESLEK EDİNMEK İSTİYORLAR

Mahallerine geldiği için Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür eden kadınlar ise çiftçilik haricinde bir meslek edinmek istediklerini söylediler. Gördes'in meşhur halısını tekrardan dokumak istediklerini söyleyen kadınlar, mahallerine kurs açılması konusunda taleplerini ilettiler. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gördes Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title