Haberler

Büyükşehir ve Yeditepe'nin Yardım Eli Ergani'deki Öğrencilere Uzandı

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeditepe Üniversitesi işbirliği ile Diyarbakır Ergani’deki ilkokul öğrencilerine oyun parkı, giyecek ve kırtasiye desteği gerçekleştirildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeditepe Üniversitesi işbirliği ile Diyarbakır Ergani'deki ilkokul öğrencilerine oyun parkı, giyecek ve kırtasiye desteği gerçekleştirildi.

Rutin Belediyecilik hizmetlerinin yanısıra, sosyal belediyecilik anlayışıyla da hareket ederek, bu yönde faaliyetlerine devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, bu kez Diyarbakır- Ergani'deki ilkokul çocuklarına, Yeditepe Üniversitesi ile işbirliği yaparak yardım eli uzattı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ile Yeditepe Üniversitesi Sosyal Destek ve Dayanışma Kulübü'nün geliştirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında Diyarbakır'ın Ergani İlçesi Kumçi İlkokulu'na oyun parkı desteğinde bulunuldu. Öğrencilere ayrıca ayakkabı, mont ve muhtelif kırtasiye malzemesi dağıtımı gerçekleştirildi.

Kumçi İlkokulu Müdiresi Songül Akgül Çelik, okullarına yardım eli uzatan Yeditepe Üniversitesi yöneticilerine ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye teşekkür etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yeditepe Üniversitesi Diyarbakır Ergani Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title